Kaktuscekirdegi tubaysima yok canım dönmedi maalesef bekledik ama zaten doktor yeri de daraldı artık dönmez dedi🥲
Kaktuscekirdegi zeynonunannesiiii 36 haftalıkken 3100 dü maşallah yarın kontrolüm var 37 oldum bakalım kaç oldu güncellerim burayı🧿
zeynonunannesiiii Kaktuscekirdegi 37. Haftada 3400du bizim oğlanda 4 olmuştur normal doğum benimde nasıl olucak bilmiyorum
Kaktuscekirdegi Gmzpkr oyyy çok az kalmış sağlıkla alın kucağınıza burayı güncelleyin merak ederimmmm🥲🥹💖🌸🤭
zeynonunannesiiii Kaktuscekirdegi doktor normal olabilir dedi onay verdi geçen hafta ama ben kilosu konusunda kendime güvenmiyorum kızımı 3450 zor Doğurdum çünkü bi vermediğim canım kaldı
Kaktuscekirdegi zeynonunannesiiii benimki iri olması dışında ters de ondan dolayı normal olması zor dedi🥲 ama iri bebek doğurması zormuş evet onu duydum çok
aysegul1122 Kaktuscekirdegi ayyy ben de 06.06 doğumluyum. Bence çok hoş bir tarih unutulması zor 😂 Allah yardımcınız olsun 💜
Kaktuscekirdegi aysegul1122 doktorum da sana mükemmel bir tarih veriyorum dedi verirken eşimde bide 2026 olaydı daha güzel olurdu diyor🥲🥹😂🤭💖🌸 ALLAH razı olsun canımm
aysegul1122 Kaktuscekirdegi ben de 97 doğumluyum. 06.06.1996 olsaydı derim hep. İnsan hiç tatmin olan bir varlık değil 😂
Aybukeninannesi01 Kaktuscekirdegi valla ilk sezeryan kötü geçtiği içtin kimse okuyup etkilenmesin diye anlatmıyorum sipinal sezeryani genele çevirmek zorunda kaldık berbat bir doğum ve lohusalik geçirdim inşallah bu sefer öyle olmaz 🥹
Erzurumlianne Kaktuscekirdegi maşallah 😍 çok değilmiş normal olabilirmiş ama diğer cevapta çatı darlığı demişsiniz. 👍
Kaktuscekirdegi Erzurumlianne evet çatımın darlığı ve bebeğin dönmemesi de etken oldu 37 yim 3500 kilo olmuş bugün kontrolüm vardı maşallah💖🌸🧿
Arascancan Kaktuscekirdegi bana da doktor haziranın 10nuna gün verdi benim bebeğim de kilolu iri ama benim ikinci sezeryandi ondan dolayi bu dogumumda sezeryan olucak
Otherozge Kaktuscekirdegi yaaaa benimde 6.6 da sezaryenim.ikinci bebişimi alıcam.korku yok ama heyecanlıyım.hiç yüzünü göstermedi minikkuş kime benziyo cok merak ediyprum 😅