Kaktuscekirdegi Kızlaaarr doktorum 6 sına gün verdi çok heyecanlıyım bi yandan da korkuyorum tabi bütün duygular bi arada bebeğimin iriliği ve doğum kanalına girmemesinden dolayı doktorum sezeryanı uygun gördü tecrübelerinize ihtiyacım var🥹
Gul45 Kaktuscekirdegi bizimde 6 sına verildi korku heyecan mutluluk hepsi karışık genel anestezimi spinal mi olacaksınız. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Kaktuscekirdegi @Aybukeninannesi01 @ballieylem0 Ayyy kızlar siz benden öncesiniz bana haber verin yazsın lütfeeennn💖Sağlıkla kucağınıza alın inşallah yavrularınızıııı🫶🏻🤲🏻
Kaktuscekirdegi Gul45 Spinal olacağım nasipse bende senin gibiyim bütün duygularım karmakarışık siz 🥹🥲💖
Erzurumlianne Kaktuscekirdegi benimde iri bebek ama 38 haftadayim 2cm aciklik var catin müsait normal olabilir dedi
Kaktuscekirdegi tubaysima yok canım dönmedi maalesef bekledik ama zaten doktor yeri de daraldı artık dönmez dedi🥲
Minikki23 Aybukeninannesi01 @Ay beni de o korkutuyor ya.Aynı yerde çok ağrılı olur mu acaba.Bi de 2.de biliyoruz ya nolucağını.İlkte tecrübesizdik🥹🥹
Aybukeninannesi01 Kaktuscekirdegi valla ilk sezeryan kötü geçtiği içtin kimse okuyup etkilenmesin diye anlatmıyorum sipinal sezeryani genele çevirmek zorunda kaldık berbat bir doğum ve lohusalik geçirdim inşallah bu sefer öyle olmaz 🥹
Erzurumlianne Kaktuscekirdegi maşallah 😍 çok değilmiş normal olabilirmiş ama diğer cevapta çatı darlığı demişsiniz. 👍