likapaa53 Mom6535 maşallah cesaretine beraber büyümeleri bür yandanda güzel kendinde o gücü buluyorsan 30 larında artık rahata ermiş olucaksın 🥰
Mom6535 likapaa53 zor oldu ya aşiret yapmayı düşünüyoruz eşimin ailesi Kürt ve çocuk seviyorlar en az 3 diyorlar ben tabi en fazla 3 diyorum ama nasip kısmet veren Allah sonuçta rızkıyla gelir büyür bir şekilde ❤️😘
Mom6535 MelodyFairy vericem diyorum diyorum yemekten kendimi alıkoyamıyorum 80 kiloyla doğuma gitmiştim 6 kilo tek almıştım doğumdan sonra 70 e düştüm sımdı 76 kiloyum vermem şart oldu farz oldu
cactuswoman01 Mom6535 Hayırlısı ile doğurmak ve sağlıklı bir şekilde kucağımıza almak rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu yaşatsın inşallah:)
Mom6535 cactuswoman01 amin canım Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur bu söz aklıma geliyor sabır diyorum ❤️
Mom6535 Zeynepkrkytlli hahaha herkesin öyledir eminim ama bazen sadece bir bebek bile olsa iyi olur diyorlar nasip ❤️❤️
likapaa53 Mom6535 tabi öyle biz iztemiyoruz aslında onun geleceği var bu dünyada rızkı var isteğide bebeğide içine düşüren rabbim🤍