Mom6535 Gelecek aydan beklentilerinizi yazın olan olursa tekrar yazsın oldu diye güzel bir manifest yapalım ❤️😍 Benim beklentim hamile olmak ikinci bebeğime bu ay olmadı 13 gün gecikmeyle regl oldum diğer aydan beklentim bebek 👶 sizinkiler neler?
MelodyFairy Mom6535 burdaki herkesin bebek bence !🥰 Ayın 8 i test yapcam inşallah pozitif görürüm ya🥹🤲🏻
babyiscoming_ Mom6535 bu ay tüp bebeğe başladık inşallah pozitif görürüz bu aydan beklentimiz yüksek🙏🏻😍
gizemvatanseverbal Mom6535 Haziran ayından beklentim kızımı sağ salim kucağıma almak. Allah hamilelik isteyen herkese nasip etsin. ☺️💖
Mom6535 MelodyFairy inşallah ben oldum sonunda Regl tam sökülmemis kahverengi geliyor az az ama sökülür sabaha tavsiyelerinizi de yazın ne yiyelim ne içelim hangi gün nelere dikkat edelim ❤️😍bol pozitifli günler yaşansın önümüzdeki ay
MelodyFairy Mom6535 yani sağlıklı olan her şeyi tüketmek lazım işte egzersiz yapmak lazım e tabi buna ek olarak eşinizde bir sperm sorunu var mı oda herseyden önemli Umarım isteyen herkes mutlu güzel haberler alır
Mom6535 Yesillendik_ ay inşallah ben çok emindim bu ay gebeyim diye ama negatif oldu sonuç önümüzdeki ay bir hevesle 😂😍❤️
Mom6535 Yesillendik_ yok kız kanda negatifti nedense içimde hamile olduğuma dair bir his vardı geç yumurtlamışım heralde 13 gün kadar 🤷🤭😂adet oldum zaten
Mom6535 MelodyFairy hersey normal sadece ben biraz kilo aldım kilo verince direk gebe kalıyorum zaten ama bu aralar çok yedim biraz diyet yapmam şart folik asit içeren besinler özellikle iyi geliyor soğan duyunu da deniycem dış gebelikte doktorum tüplerde enfeksiyon olduğu için ilerleyememis olabilir dedi bakalım soğan suyunu da içicem vücudum yenilensin bari
Mom6535 likapaa53 kızım suanda 10 aylık başlamak için hazırım diye düşünüyorum dokuz ay gebelik süreci falan yaşlarının arası uzun olsun istemiyorum üçüncüyü belki 9 sene sonra 😂 22 yaşındayım bu arada eşim 31 yaşında ilk çocuğumuz zor olduğu için hemen arkası gelsin istedik maalesef bir dış gebeliğim oldu Ocak ayında martta. İğne ile sonlandı onunda korkusu oldu bir daha olmucak diye bakalım böyle bişey konuştuk Allah gönlümüze göre verir inşallah ❤️😍
likapaa53 Mom6535 maşallah cesaretine beraber büyümeleri bür yandanda güzel kendinde o gücü buluyorsan 30 larında artık rahata ermiş olucaksın 🥰
Nakskdkdkd Mom6535 benim bu aydan beklentim bebek ama eger bu ay olmazsa diger aydan beklentim yine bebek 😍
Mom6535 Zeynepkrkytlli hahaha herkesin öyledir eminim ama bazen sadece bir bebek bile olsa iyi olur diyorlar nasip ❤️❤️