Benim uyurken bi anda bi tipa açarsın ses gelir ya o şekilde içimden ses geldi uykudan uyandırdı beni dedim o an şuan gerçekleşiyor ardından wc ye gittim normal küçük abdestten biraz fazla geldigini gördüm ardından annemi uyandırdım ilik duş aldım fakat o an kesildi biraz uzandim lekelenmelerim oldu doktoruma yazdım gece olduğu için sabaha kadar biraz bekleyelim dedi evde bekledim ufaktan ıslaklık arttı üç saat içinde tekrardan yazdım gel deyince gittim 3 cm açıklık ile yatisom oldu ona rağmen suyum öyle herkesin dediği gibi şarıl şarıl gelmedi doktorum bir hafta böyle devam edenler oluyor dedi normalde tabi biz korktuk ilk gebelik 39+5 günüm geldiği için doğum süreci başlamış oldu ama siz kendinizi zorlamayın asla zorla gelen bir durum degil elinizde olmuyor aksine tutamıyoruz sıvı gelmesini bu durumda daha vakti vardır benim leke gelmesi vs doğum başlamıştı leke vs yoksa evde çekin derim sancı vs geliyorsa, zira hastanede sizi sezeryan için ikna edebiliyorlar ben 6 cm açıklıkla artık sürekli muaine yapıldığı için travma oluştu son muaine yaptırmadım yalvardım beni sezeryana alin diye ebeler son kez bakalım diye ısrar ettiler ama orda yatış ile yarım saat arayla muaine olmak beni aşırı etkilemişti ve dayanmadim çevrem herkes uyarmıştı evde çek sancini hemen gitme diye insan korkuyor işte pandemi herşey yasak panik oldum ve döndüm sezeryana eger acı eşiğiniz yüksek se bekleyin beş dk bir gelene dek