Menesa22 9000 Bugün öğrendim canım tam 12+0 geçen hafta kontrolüm vardı Dr haftaya pazartesi gel belki öğreniriz demişti sanırım geçen tahmin etti ama emin olamadığı için söylemedi öyle düşünüyorum :)
Menesa22 Sermec27 Çok az kalmış ya maşaallah çifte oğlan herkese nasip olmaz Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
Sermec27 Menesa22 bende bir kızim olsun isterdim nasıp böyleymiş bir daha düşünmüyorum zaten üçüncü oğluma hamileyim üçüncü sezaryen olacak ilk oğlum melek oldu ama rabbim geride kalanlara ömür versin inşallah 🤲 🥰
Menesa22 Sermec27 Başın sağolsun canım Rabbim sana şefaatçi olmasını nasip etsin. Rabbim kalan iki oğluna hayırşı uzun ömürler versin. İnşallah onların eşi sana kız evlat olur 🥲🤍
kirpapatyasii1 @“Maviss718”#p32685694 ya çok teşekkür ederim Perşembe günü randevum var büyük ihtimalle o zaman ögrenicez.. öğrenirsem yazarım size 🙏🥰
sweetmom @Kubra9090 @Gulsen4224 @Maviss718 @ZeynepDuru17 @Esmeh banada tahminde bulunur musunuz rica etsem
Maviss718 sweetmom kız gibi senin bebişte amuda kalkmış 😂 doktorun birşey dedimi benimkide böyleydi erken doğum riski deyip korkuttu
Sermec27 Maviss718 nasip böyleymiş yapacak bir şey yok rabbim geride kalanlara uzun ömürler versin inşallah 🤲
Menesa22 ZeynepDuru17 sende bana dua et olur mu ilk gebeliğimde böbrek büyümesi yaşadım 7 ayşık hamileyken stend taktılar ameliyat oldum bunda da olur diye çok tedirgin oluyorum
ZeynepDuru17 Menesa22 Allah’ım şifa versin inşallah canım korkma Allah’ın izniyle bişey olmuycak iyi düşünelim iyi olsun mevlam sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bidaha yaşatmasın 🥺 duamdasin canım