Menesa22 @Kubra9090 @Gulsen4224 @Maviss718 @ZeynepDuru17 @Esmeh Kızlar siz cinsiyeti erkek olarak tahmin ettiniz Dr bugün erkek olduğunu söyledi. @Kubra9090 daha 7 haftalık ultrasondan tahmin etti herkese çok teşekkür ederim . Sizin dışınızda herkes kız bebek demişti 😍🥰😘
ZeynepDuru17 Menesa22 ay gözün aydın canım sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah banada dua et ismimle Şeyma ismim rabbim banada bir ogluş nasip etsin sağlıkla sıhhatle inşallah 🥹😍🫶🤲
Menesa22 Maviss718 Amin inşallah canım Allah tüm hamişlerimize bebişlerini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin 😍🥰
Menesa22 ZeynepDuru17 Allah razı olsun canım benim geçen seninle sohbet etmiştik hatırlıyorsundur muhtemel İnşallah Rabbim sana da bir erkek evlat nasip etsin Şeymacığım dualarımdasın 😍❤
ZeynepDuru17 Menesa22 hatırlıyorum canım.benim amin inşallah sağlıkla sıhhatle yarabbim Allah razı olsun dualarında eksik etme balım 🫶😍🤲
Menesa22 Sermec27 Çok özür dilerim canım hatırlıyorum seni yazmayı unutmuşum vallahi sende erken dönemde tahmin etmiştin doğru çıltı ❤🥰😍
Menesa22 9000 Bugün öğrendim canım tam 12+0 geçen hafta kontrolüm vardı Dr haftaya pazartesi gel belki öğreniriz demişti sanırım geçen tahmin etti ama emin olamadığı için söylemedi öyle düşünüyorum :)
Menesa22 Sermec27 Çok az kalmış ya maşaallah çifte oğlan herkese nasip olmaz Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
Menesa22 ZeynepDuru17 sende bana dua et olur mu ilk gebeliğimde böbrek büyümesi yaşadım 7 ayşık hamileyken stend taktılar ameliyat oldum bunda da olur diye çok tedirgin oluyorum