Ervaidil Çatlama gününü de sayarsak 14.gün bugün test yapmadım ama çok merak ediyorum sizler kaçıncı gününüzde yaptınız kızlarrr ❤️❤️❤️❤️
myangelson Ervaidil iğne gününü saymadan 14. Günü test günümdü o zaman yaptım. Siz de yapabilirsiniz artık bugün
myangelson Ervaidil genelde iğnenin 14-17 günleri adet gelmesi gerekiyor gelmezse ya hamilelik ya da catladigi kontrol edilmediyse kist olabilir. Hakkınızda hayırlısı olsun 😊
Ervaidil myangelson canım dayanamadım yaptım ama ben mi hayal görüyorum test mi bozuk iğnenin etkisi mi nolur birşey söyleyin görseli nasıl ekleyeceğim yardımcı olurmusunuz
myangelson Ervaidil hemen yapıp cektiysen silik bir çizgi gozukuyor bende gördüm iğne etkisi kalmaz bu zamana sen bir kaç güne adet olmazsan testi tekrarla bakalım.
myangelson Ervaidil ilkinde de gözüküyor bu da bekledikçe koyulasmis olabilir. istersen kan ver veya bir kaç gün bekle tekrar test yap 😊
Adensu_ Ben 9. Gune kadar pozitiftim gun Negatif Gun tekrar pozitifi gordum Allaha sukur☺️ suan 12+5 iz ❤️
Ervaidil Adensu_ ben sadece 8.veya 9.gün yaptım çok silik çıkmıştı ondan sonra da hiç yapmadım bugün de ilk defa yaptım ve böyle çıktı .
Ervaidil myangelson test yanlış belki diye farklı bir markanın testini yaptım böyle çıktı iğnenin etkisi değildir değil miii 😫😫😫😫😫😫 ilk defa çift çizgi görüyorum ve içim hep sanki yokmuş gibi inanamıyorum