G-10 Çok fazla idrar enfeksiyonu ve böbrek büyümesi sorunu yaşıyorum kasıklarım çok sızlıyor felaket şeklinde ne yapabilirim benim gibi hamile durumunda yaşayan varmı çare nedir çok canım acıyor artık
Kahvemsi-05 G-10 Bahsettiğiniz agrı nasıl bir agrı, 2 gündür bendede bir agrı sancı var yalancı sancılardır deyip duruyorum ama endişe içindeyim, yatışınız falan yapıldımı bu durumda ?
Yasminnnnn G-10 Bende çok fazla yaşıyorum sürekli idrar yolu enfeksiyonum var doktor ilaç yazıyor bitiyor sonra tekrar başlıyor bugün gittim yine var o kadar da dikkat ediyorum bol su içiyorum sürekli iç camasirimi.degisiyorum ama banamisin demiyor ne yapicam hiç bilmiyorum
momofmychildren G-10 iki gündür kasiklarim ağrıyor hatta üst bacağım bile normal diye düşünüyorum ama bazen hareket edemeyecek kadar ağrıdigi oluyor bugün 30 haftalık olduk
Eliff_gny G-10 24 haftaligiz benimde idrar da enfeksiyon ve sağ böbreğimde genişleme var benim de belim ve kasıklarm çok ağrıyor
G-10 Kahvemsi-05 2 gündür sancılarım olmaya başladı dayanılmaz şeklinde sürekli ilaç antibiyotik kullandım idrar enfeksiyonu hala yoğun şekilde var dün acile gittim ultrason da baktı bebek iyi ama benim böbreğim büyümeye başlamış idrar enfeksiyonu yoğun şekilde ama ağrılarım geçmiyor ağlıcam duruma geliyorum doktorlar bişey demiyor kasıklarım felaket şekilde
G-10 Yasminnnnn aynı durumdayız çok su içiyorum ama ilaç veriyorlar geçmiyor şekerde var böbrek büyümesi çıktı şimdide napcağımı sapıttım
Dlk38 G-10 arkadaşımda hamileyken böbrek büyümesi vardı çok fazla su içiyordu 4 5 litre o şekilde atlatmıştı deneyin hem enfeksiyon için de iyi gelir
G-10 momofmychildren wala benim çok ağrılarım başladı napıcam bilmiyorum çok geçmiş olsun nasıl geçiyormu yalancı sancılar günde 4 defa oluyormuş sonra geçiyormuş dikkatli davranın
G-10 Kahvemsi-05 ben normalde yeni şekerden yattım ama sonra eve geldim ağrılar başladı yani geçmezde doktor yolları gözükcek yine hiçbiey yapamıyorum ayakta durunca çok acıyor ağrıyor dayanılmaz bir ağrı
Eliff_gny G-10 2 hafta sonra kontrolüm o zaman soylicek radyoloji de ultrasona gönderdi doktorum beni kendisi bakmadı belim ağrıyor diyince orda çekil usg 2 hafta sonra gel bakalm dedi tahlil sonucunu da o zaman gostercm
Ogrtmenanne G-10 bu durum bende var ve büyümem 3. Evreye gelmiş stent takalım dedi bende çok korkuyorum sizin büyüme kaçıncı evrede ?
G-10 Ogrtmenanne ben pek bilmiyorum dün öğrendim acilde nasıl olcak bilmiyorum çarşamba gidicem doktora ama hiç keyfim yok ağrılar geçmiyor sizinde ağrınız çok mu
Eliff_gny G-10 bide ben plasenta previaym doktorum iş yapmami yasakladi yatıyorum tuvalet yemek hariç bide börek büyümesi var yatmaktan canım o kadar aciyor ki arada kalkıp geziniyorm çok canım yanıyor
Ogrtmenanne Eliff_gny bende plasenta preavia ve büyüme var doktorunuz erken doğumla ilgili bişey dedimi
Eliff_gny G-10 hastane de hiç yatmadm evde 4 saatten fazla ayakta kalmam yasak ağır kaldırmak iş yapmak yok ama 4 yaşında bi oğlum daha var onun istekleri tuvalete gidip gelmesi yemek bulaşık yine mecburen bana bakıyor