metemom_ Selinmoon çok da zayıf kalmadım boyum 170 olduğu için kilom idealdı 60 kiloyla hamile kaldım 27. Haftaya kadar da +5 kilo almışım
Nergizgokce melmelike 22. Haftadan sonra yavas yavaş birden çıkmadı 7. Aya girdim fırladı resmen yinede bana cok sis gelmiyor 33 haftaligim ama gorenler sismissin diye söylüyor tabi alistim herhalde ben gobegime 😂
Babymom07 melmelike valla benimde tam o haftada çıkmaya başladı aynen bir anda hızlıca büyümeye başlıyor 👍🏻
O_bir_anne Zuleyha_18 şuan aynıyız 🤭benim ikinci gebeliğim 29+3 üz sanki 9 aylıkmış gbi vallah ama sadece göbeğim var göbeğim tek çok çıkmş kızımda doğuracağım zaman böyleydi vallah 😂😂
Neferut melmelike 11. Haftada çıktı daha önce yoktu kilo artışım da yok birden karnım büyüdü inmiyor 🤗 nasıl mümkün anlamıyorum
Neferut Neferut ayriyeten metabolizmam hızlı ve hiç gaz problemim yok kesinlikle. Bebek küçücük karnım nasıl çıktı aklım almıyor
Freefam melmelike 10, haftadayiz simdiden kendini belli etmeye basladi 4. Hamileligim hafif bi gobegim vardi ama suan baya hamile gobegim var asiri siskinligim de var bu sefer tabi bebekten de degil de siskinlikten boyle oldugunu dusunuyorum