merimiri Kızlar önümüzdeki hafta şeker yüklemesi için hastaneye gideceğim bugün farklı bir konu için gitmiştim gitmişken de sormak istedim yaptırmalı mıyım sizce diye doktor dedi ki baklava bisküvi yiyorsan yaptır yemem asla diyorsan yaptırma dedi 😂😂 bu bana biraz tuhaf geldi komik mi desem çok düz mü bilemedim burdan okuduğum kadarıyla doktorlar evde ölçümü de öneriyorlarmış ama bu doktorun kriterinin baklava olması beni Bi tık gülümsetti sizin tecrübeleriniz nedir ? 😂😂
Hulo2105 merimiri bu sabah yaptırdım. Doktor bana ekmek hariç bişeyler ye gel dedi. İlk önce kan verdim sonra 50 lik glikoz verdiler. Tadı asidi kaçmış limonlu soda gibiydi burda herkes o kadar abarttı ki gözüm korkmuştu. İçtikten 1 saat sonra tekrar kan verdim. Benim ilk kanım 87 2. Kanım 110 çıktı. İyiymiş ama doktor şekeri kesinlikle yasakladı bebeğim biraz iriymiş. Karbonhidratı da yarıya düşür dedi.
metemom_ merimiri benim doktorum bu konuda çok hassas hastasının bebeğinin yaşadığı sorunları anlattı biraz bana ve kesinlikle şeker yüklemesi yaptırmaya karar verdim yarın sabah gideceğim bende gerçekten çok fazla soruna yol açıyormuş bazı doktorlar nasıl bu kadar umursamaz anlamıyorum
Zynp12 merimiri 😂😂 Çünkü şekeri yükselten yiyecekler var o yüzden öyle demiştir tatlı şeyler, beyaz ekmek,hamur işi , pirinç,makarna,paketli gıdalar gibi gibi ve verdikleri içecek 2 3 dilim baklavaya eş değer.
asli_hmz Hulo2105 50 mg için aç olmaya gerek yokmuş,diğerlerinde aç bakılıyormş banada öyle dedi doktorum
metemom_ Hulo2105 ay bir bilsem zaten sürekli acıkıyorum bu gün sabah olmaz bana içimde kocamı taşıyorum gibi hissediyorum sürekli açım 😂
Hulo2105 Momybaby ilkini sabah 10.50 de verdim 2.kanı 11.50 de. 2 de çıktı sonuçlarım devletse sizin orayı bilmiyorum ama
Moonfaced Hulo2105 şeker yüklemek için aç olmak gerekiyor tokken yapılmaz çünkü hem toksun hem şeker yüklenecek şeker yüksek çıkar bende 50 mg yaptırdım daha yeni ordan biliyorum
Hulo2105 metemom_ ya benim de moralim bozuldu tatlı çok severim o yasak pilav makarna ekmekte yediğinin yarısını ye dedi anlıycağın sürekli aç olucam ve ne yicem napcam bilmiyorum…
metemom_ Hulo2105 inşallah bana öyle bir şey demez ya ilk beş ay hiç bir şey yemedim zaten yeni yeni yiyebiliyorum diye seviniyordum
Sadeceanne2 Hulo2105 yemeklerinin yanına birer kase yoğurt yada ayran da iliştir birde bol yeşillik li salata doyuyorsun inan ki 😄😄 ya bizim gibi bahtsız Bedevi. Olsaydın aglıyasım geliyor bazen. Her şey yasak
Hulo2105 metemom_ valla bende beklemiyordum öyle kilom da yok karnım var bitek ama bebek iri diye sanırım🥲
Hulo2105 Moonfaced doktorum o şekilde uygun gördü ben kendim kafama göre yapmadım yani. Ayrıca oluyormuş araştırdım çok tok değildim ki yüksekte çıkmadı hiç biri.