gokcen37 Sibelella ayy ayni biz 40 gunden az kaldi , bizde isim bulamadik turkce olsun istiyorum bolbol yazin kizlar da bakalim 🌼🌼
Tugcev Sibelella çok kullanılan isimlerden tercih etmek istemiyorsanız Noyan’ı öneririm 😊 komutan sıfatı. Biraz insanlar farklı yorumluyor ama bence söyleyişi de anlamı da güzel 😊
seyma2609 Sibelella ahahah doğru soy isim de önemli 😂😂 kaçıncı haftadasınız daha vakit var mı düşünmeye?
Sibelella huysuz__ erkek ismi.cokta söylemesi zor garipsiyor insanlar kendi ailemiz bile.Osmanli devleti mi kuracan diyen oldu Aybars duyan Abbas mi diye sordu ilerde etkilendim istemiyoriz o yüzden çok seciciyiz
huysuz__ Sibelella Aybars ve Han ismi son zamanlar çoğaldı, bence çok da güzel isimler, işlerine gelmediler mi kılıfı hemen bulunur zaten, etki altında kalmayın derim, anne baba olarak içinize sindiyse bitmiştir.
EsraaaKK Sibelella benimde içime sinen ilk isim oldu daha da değişmedi Batuhanda olur dedim ama Metehan daha iyi
Sibelella Freefam bilgehan komşumu teyzemizin adı bilge kuzenimin eşi.Kız ismi diye vazgeçirdim eşimi çok istiyordu bilge kağan
Flanoz Burutay Subaşı vardı milli basketçi onun adı da güzel. Ben de Türkçe isim arıyorum hala karar veremedim
kubranurleo Eşimin ismi Göktuğ. Uyumlu olsun diye Gökalp koyacaktım eşim istemedi. Halbuki onun tüm ailesi gök- ile başlıyor isimleri. Güzel olabilirdi:D Alper Ata koyduk. Boğaç ismini de seviyorum bir sonrakine Boğaç han koyabilirim. :))