mrym32 Beyzanur_42 ben bugün 23 haftalık oldum gittiğim zaman 24+1 olucam ancak randevu bulabildim biraz geç mi kaldım bilmiyorum ama
yilldizyilldiz BerrakYagmurMert ben de bir sonraki kontrolde bakar diye düşünüyordum da şimdi de baktı iyi oldu 🙈
Tubady yilldizyilldiz detaylı ultrasyon ücretli mi yoksa özel hastanede muane olurken doktor bu renkli ultrasyonu veriyor mu
yilldizyilldiz Tubady Başından beri özelde perinatoloji bölümüne gidiyorum kontrol için. Muayene ücretinin içindeydi renkli ultrason da.
Aselzumraasminliya mrym32 yilldizyilldiz ben cuma günü ayrıntılı ultrason girdim görüntü hiç yok elimde ve bugün fetal DNA testi sonucu hiçbir problem olmadığını öğrendim ultrason da da kalpte parlaklık delik dışında bı sorun yoktu Rabbime bin şükür bizde erkek cinsiyetimiz iki kızdan snra bide oğluşum oluyor 22+2 şuan zaman geçmiyor
Aselzumraasminliya Rukkiye rabbim inşallah temiz sonuçlar alırsınız bnde bugün öğrendim sonucu temiz çıktı üçlü tarama downsendrumu yüksek riskli çıkmıştı hicbirsey çıkmadı çok şükür rabbim kimseyi evladiyla sinamasin kalbini ferah tut annesi tertemiz cikicak inşallah
Beyzanur_42 mrym32 bende bir ay önceden aldm hesaplarım uyar diye düşündüm yok inşaallah geç değildir 🙈benim ikinci gebeliğim ama iki buçuk yıl içinde unutmuşum bazı seyleri
Tugcet1 mrym32 ben istambulda 3400 tl buldum doktorumun önerdiği bir doktor siz ne kadara randevu aldınız acaba ayıptır sorması
Damlaozzz mrym32 İnşallah canım benim doktor biraz uğraştı ama sağolsun bize güzel bi anı bıraktı 🙏🏻💕
semrabgt yilldizyilldiz maşallah sağlıkla kucağınıza alın inşallah ay bizim daha çok var detaylıya haziran 20 de 😊🥹❤️ erkek bizimki de
Ays-0 yilldizyilldiz bugün saat 4te gidicem bende çok heyecanlıyım🥺 güzel haberler alırım inşallah 🤲💕
Busra_27_34_ yilldizyilldiz bizim detaylı ultrason da güzel bir görüntümüz yoktu ama en son gittiğimiz de bu pozisyonda idi küçüğüm 🤗🤗