yilldizyilldiz Selam kızlar, biz bugün (19+5) detaylı ultrasona girdik. 12. haftada cinsiyetimiz kız denmişti, bir değişiklik yok. Her şey çok yolundaymış, şükür.👶🏻❤️ Sizde durumlar ne? Fotoğraflar gelsin mii?
mrym32 yilldizyilldiz maşallah 🧿 ben de haftaya Çarşamba giricem 24+1 oluyoruz ancak randevu bulabildim
Aselzumraasminliya mrym32 yilldizyilldiz ben cuma günü ayrıntılı ultrason girdim görüntü hiç yok elimde ve bugün fetal DNA testi sonucu hiçbir problem olmadığını öğrendim ultrason da da kalpte parlaklık delik dışında bı sorun yoktu Rabbime bin şükür bizde erkek cinsiyetimiz iki kızdan snra bide oğluşum oluyor 22+2 şuan zaman geçmiyor
merveslife 17+2 haftalığım. İkili tarama yaptırdığım doktoruma danıştım 21. Haftada gelmemi istedi . 4 hafta sonra gideceğim inşallah 🙏 umarım herkes güzel sonuçlar alır
Beyzanur_42 Bende haziranın 5 ine anca buldum randevu inşaallah cinsiyetimizi öğrenir sağlık durumunu güzelce öğrenir gelirim 😍😍 eğer post onzamana durursa ins unutmazsam atarm 🐣
bebegimedairr Umutmirzainci merhaba bende bugün irfan hocada detaylıya girdim kaç dakika sürdü sizinki bilgi alabilir miyim acaba
Aselzumraasminliya Rukkiye rabbim inşallah temiz sonuçlar alırsınız bnde bugün öğrendim sonucu temiz çıktı üçlü tarama downsendrumu yüksek riskli çıkmıştı hicbirsey çıkmadı çok şükür rabbim kimseyi evladiyla sinamasin kalbini ferah tut annesi tertemiz cikicak inşallah
Ayno9798 Rukkiye çok geçmiş olsun canım Allah’ın izniyle bişey çıkmaz fetal dna da çıkıyor mu ki yarık dudak canım ?
aysegul1122 Mart sonunda girmiştik biz de 💜 Kızımız sağ olsun istediğimiz her açıdan poz vermişti ama benim en sevdiğim fotosu bu. Zaman ne hızlı geçiyor ben de böyle post açmıştım detaylıya girdiğim gün. Şimdi doğum çantası hazırlıyorum. 20li haftalar nasıl bitti anlayamadım. 🥺
aysegul1122 yilldizyilldiz ay inşallah. 7. Ayımızı bitiriyoruz inşallah tanışcaz yakında bu minik suratla 💜🥺