Dilarac Papatya123_ çok teşşekür ederim ben üzülmüyor muyum sanıyor acaba doğup bağlanacağım belki ömür boyu acı çekeceğim böyle çekmiyor muyum çekiyorum kim ister yaşadığımı yaşamak ama çekmeyen bilemez down sendromlu olsaydı bende doğururdum melek onlar ama doktor bile dini açıdan o açıdan bu açıdan düşünme yaşamayacak ömrü veren Allah ama yaşasa bile cihazlarla anne sütü almayacak eve gelmeyecek yoğun bakımda kalacak yüreğim ağzımda yaşayacağım bi telefon gelse ama anlatamazsın empati yapmayan anlayamaz
Papatya123_ Dilarac dediğim gibi şuan dinen yorum yapamam yanlış bilgi vermemek adına . Sizin yaşadığınız stresi zorluğu o kadar iyi anlıyorum ki benim üçlü testin kötü çıktı ve o kadar araştırdım nifty testi sorunsuz gelir diyordu doktorumda öyle dedi ama annelik işte 2 haftam ruh gibi geçti evden çıkamadım sabah akşam duygusaldım sürekli ağlamak geliyordu içimden eşim destek olmaya çalıştı kızım sürekli kardeşim iyi mi diyor seviyordu çok duygusal ve zor bir süreç yaşadım . Bu yüzden hepimizin anacı çocuklarımız için bilgi almak kırmadan birbirimize yardımcı olabiliriz diye düşünüyorum .
Dilarac Papatya123_ evet geride bi oğlum daha var onla ilgilenemedim sonuç çıkana kadar ağlamaktan helak oldum duydum dünya başıma yıkıldı Günlerdir üzülüyorum rüyalarıma giriyor kimse anlayamaz işte dışardan yorum yapmak çok kolay
Papatya123_ Dilarac Rabbim yardımcınız olsun gönül ferahlığı versin . Artık kendi kararınızı tamamen verdiyseniz diğer bebeğinize hayatınıza odaklanmaya çalışırsanız biraz daha rahatlarsınız İnşAllah. Çok zor bir durum ama bi çocuğunuz daha var ve Buda bir imtihan
eminegizem Dilarac canım en doğru kararı sen verirsin eşin ve dahi o kadar doktorun ortak kararı Allah oğluna güzel ömürler versin 💜
Dilarac eminegizem Allah razı olsun canım sizin de inşallah evet öyle kendi kararım değil ortak karar rabbim herkese sağlıklı evlat nasip eylesin 🥹
eminegizem Dilarac amiin yaşadığın şeyi yaşamadan kimse anlayamaz ne heveslerle burda cinsiyet sordun hepimiz sorduk sevdik karnımızı görmek için can attık.. kimse senden daha iyi anne değil ya karnindakine 🥺 geçecek bunlar Allah herşeyin hayırlısını versin
Dilarac eminegizem öyle tabi bi kızım olmasını çok istiyordum erkek olunca direk şey dedim Allahım sağlıklı olsun da erkek olsun doğsun hiç önemli değil ama nasip değilmiş bebeğinin kucagıma almak günlerdir kendimi sorguluyorum kimse anlamıyor 🥹
madameux Dilarac Allah yardımcınız olsun yerini doldursun inşallah olabildiği kadar rahat bir süreç geçirmenizi diliyorum
ilaydaaky Tesadüfen görüp çok üzüldüm, çabanızı ve mücadelenizi çok takdir ettim canım kadın arkadaşım. Allah sana sabır versin, en kısa sürede kalbin ferahlasın 🩷
Dilarac ilaydaaky çok teşekkür ederim canımın içi 🥹 herşey gönlümüzce olsun inşallah rabbim bir kapıyı kapatır diğerini acR
Sadeceanne2 Dilarac canım benim rabbim sabır versin inşallah kürtaj. Yapamazlar maalesef bebek büyük o yüzden doğum Yaptırırlar Tekrar anne olacaksın Allahın izniyle Geçicek bu günlerde normal doğum yapman daha İyi olacaktır tekrar annelik. Düşünürsen daha çabuk toparlar rahmin
Dilarac Sadeceanne2 evet canım ilk oğlumda da normal yaptım doktorum da normal doğum olacak dedi teşşekür ederim Allah kimseye yaşatmasın amin inşallah tekrar anne olurum 😕