_almirasmom
dinen birebir araştırmadım sadece görüşümü söyleyeceğim dow sendromu değil bu başka bir hastalık araştırdınız bilginiz varda mı yorum yaptınız acaba zaten anne İçin bebeği en hassas konu oluyor kimse isteyerek 19 20 haftaya kadar taşıdığı bebeğini aldırmak istemez . Dediğim gibi araştırmadım ama doktor kararı ve bir değil bir çok doktor deniliyor belkide caizliği olan bir konu doğduktan sonra bebeğin kanını alırken ne kadar üzülüyoruz değil mi kızımda ben oda da duramamıştı ilk kan alınırken eşim geçti içeriye ve bir anne karşımızda ki sürekli bebeğinin canının yanması ağlaması ve doğduktan sonra 1 kaç hafta en fazla bi kaç ay yaşayacağı söyleniyor çok nadiren siz bebeğinize bağlanıp acı çektiğini görüp vedalaşmak istermiydiniz ?
Yani belki aldırmamak doğru dediğiniz gibi ama bunu karşımızda ki insanı düşünüp onun psikolojisini etkilemeden söylemek lazım .
Ben kendi adıma dediğim gibi ilk önce doktorların alınmasını istemesi ve acı çekeceği bu tür bebeklerin ölüm oranını sorup ona göre karar verirdim ve bu benim tek kararım olamaz zaten diye düşünüyorum .
Hepimiz anneniz veya anne olmak istiyoruz veya anne olmaya hazırlanıyoruz dünya da kendimizden önce değer verdiğimiz ve bir ömür koşulsuz şartsız seveceğimiz bebeğimiz için iyi niyetle güzel tavsiyeler verirsek karşımızda ki anne adayı da bizim eleştirimizi önemser