Bahaarrrk Ace01 bende şu an 35+4 oldum 10 haziranda 37+4 oluyorum eşimin doğum günü o gün için uygun olursa rica edicem doktorumdan uygun görülmez ise ayın 14 gibi olur büyük ihtimalle 38+1 oluyorum o zaman zaten sonraki gün arife bayram giricek araya
Bahaarrrk Ace01 bende şu an 35+4 oldum 10 haziranda 37+4 oluyorum eşimin doğum günü o gün için uygun olursa rica edicem doktorumdan uygun görülmez ise ayın 14 gibi olur büyük ihtimalle 38+1 oluyorum o zaman zaten sonraki gün arife bayram giricek araya
Ace01 Bahaarrrk inş gönlümüze göre olur 💕🥹 sağlıkla gelsinler . Benim kızım 32.haftada gelmeye kalktı , o yüzden 37 leri görmek mükemmel 🙈
izobellaaa-_- MomyAsli_ yorgunluktandır bende aynı şekil artı bide halı yıkadım o gün belim de sanki tonlarca yük var gibiydi
izobellaaa-_- Aysegul166 2800 dedi 50 cm dedi ama iyi kötü demiyor bu hoca hiç ya bide paket aldım bi bilgi vermiyor yarım yamalakkkk
Aysegul166 izobellaaa-_- ben soruyorum normal mi diye sormak lazım bazıları böyle söylemiyor illa sormak lazım
Aysegul166 izobellaaa-_- ya çok afaki bir durum görmedikleri sürece normal diyolar çok kilolu yada anormal derecede zayıfsa uyarıyolar
Aysegul166 izobellaaa-_- aynen bende inanmıyorum kimi daha yüksek kimi daha düşük kiloda doğuyor söylenenden
Gzmemn Busragokhan0911 bende 35 e giriyorum bu hafta yarın kontrolüm var ve aşırı kasılmam var acaba gittiğimde gün verir mi ?
Busragokhan0911 Gzmemn özel hastaneyse bu haftada belirleyebilirsiniz tarihi. Ama devlet genelde son bir hafta kala falan veriyor
hellomama Bende bugün 35+0 oldum ve nasipse 24 haziranı istiyorum. Doktorum bayramdan önce de olur bayramda da olur ne zaman istersen dedi ama ben erken olmasını istemediğim için tam 39+0 da istedim 🫶
izobellaaa-_- hellomama ilk mi senin kaçıncı acaba ay benim bayramdan bir hafta sonra olsa çok iyi olacak ama geç olur diyo üfff vall kabul etmeyeceğim herkes işini gücünü bana ayarladı kurban et şu bu bide oğlum var daa 1.5 yaşında
Ugurhilal izobellaaa-_- bizde 14 hazirana gün aldık 😊 bayramın ilk günü çıkartırım dedi doktor 2690 civarı 45 cm de boyu vardı 34+4 de sağlıkla gelsinler