izobellaaa-_- Bugün gün aldık 14 Haziran da doğumum olacak erken gibi geldi bir da tam bayrama denk gelmesi çok sıkıntı olacak 😢😢
Babybal123 izobellaaa-_- Bende bugün 36+2 yim cumartesi kontrole gittim sezeryan için 14 hazirana gün vermek istedi doktorum 12 haziran bizim evlilik yıldönümümüz erken mi olur dedim yok olmaz dedi bir sorun olmazsa 12 Haziran’da doğumum
Busragokhan0911 izobellaaa-_- canım erken bence. Ben 35+4üm. Doktorum 21ine verdi tarihi. Öncesi erken olur dedi. Ben 34+5te gittiğimde bebeğim 47 cm kilosu da 2715ti. Perşembeye tekrar gideceğiz bakalım kaç oldu.
izobellaaa-_- Babybal123 ya benim annem gelecekti bir de çocuğum var bir buçuk yaşında herkes kendini buna göre ayarlamıştı tüh 39 da doğurmak istiyorum olmaz valla gitmem bende 😂😂
Naz1234- Babybal123 merhabalar doğumunuz nasıl geçti acaba varisleriniz vardi bir sorun yarattı mi bu durum
izobellaaa-_- Ozgednc öne çektiremem hatta daha geç alınmasını istiyordum annem gelip bakacaktı işler çok karıştı off😃😃😃
izobellaaa-_- Adlaksy neden sezaryen korkma hiçç bişi hissetmiyorsun bakanın da olursa çok rahat geçer
Adlaksy izobellaaa-_- evet biliyorum ama sezeryanın sonrası da var ve ben normal doğum istiyordum sadece sancılardan çok korkuyorum nasıl olcak bakalım sezeryan sonrası sırt ağrısı oluyormuş o beni biraz korkutuyor
izobellaaa-_- Busragokhan0911 benim 2. Sezaryen olduğu için dedi ama istemiyorum erken alınmasını zaten küçük bir bebeğim daha var
Gzmemn Busragokhan0911 bende 35 e giriyorum bu hafta yarın kontrolüm var ve aşırı kasılmam var acaba gittiğimde gün verir mi ?
Ace01 izobellaaa-_- bende suan 35+3 . 10 ya da 12 haziranda doğum olacak . Bayramı riske atmak istemedık . Doktor zaten riske atacak birşey yapmaz
izobellaaa-_- Ace01 benim bir buçuk yaşında çocuğum var annem gelecekti her şeyi ona göre ayarladık eşim zaten şehir dışında doğuma zor gelecek ne yapacağım bilemiyorum
Bahaarrrk Ace01 bende şu an 35+4 oldum 10 haziranda 37+4 oluyorum eşimin doğum günü o gün için uygun olursa rica edicem doktorumdan uygun görülmez ise ayın 14 gibi olur büyük ihtimalle 38+1 oluyorum o zaman zaten sonraki gün arife bayram giricek araya
Bahaarrrk Ace01 bende şu an 35+4 oldum 10 haziranda 37+4 oluyorum eşimin doğum günü o gün için uygun olursa rica edicem doktorumdan uygun görülmez ise ayın 14 gibi olur büyük ihtimalle 38+1 oluyorum o zaman zaten sonraki gün arife bayram giricek araya
MomyAsli_ izobellaaa-_- bende yarın 35 haftalık kontrolüme gidiyorum ve bugün aşırı bel kasık ağrısı çekiyorum temizlik yaptım dolapları filan sildim umarım yorgunluktandır. Doktorum sancım olmazsa bayramdan sonra alacağını söyledi eğer sancı vs çıkarsa 37. Hafta da yani bayram öncesi alacağını söyled
izobellaaa-_- MomyAsli_ yorgunluktandır bende aynı şekil artı bide halı yıkadım o gün belim de sanki tonlarca yük var gibiydi
izobellaaa-_- Aysegul166 2800 dedi 50 cm dedi ama iyi kötü demiyor bu hoca hiç ya bide paket aldım bi bilgi vermiyor yarım yamalakkkk