2prensesannesiiii Srp53 siz arıyor musunuz sorun arayın bana da 1 aya çıkar denildi ama o kadar sürmedi aradım hastaneyi çıkmış gelip alabilirsiniz dediler sonucu
Srp53 2prensesannesiiii hayır aramadım mesajla bildirilecek demişti o yüzden bekledim benden hematolojiye de kan vermemi istemişti doktor. Oradaki doktor d 1 aya çıkar demişti ama 2 haftaya çıkmıştı.
hamislikmii Srp53 o zaman kendi sitelerinden sonuç sayfasından bakın çünkü sonuçlar ordan çıkıyor e nabıza geç yansır hatta benim trombofili yansımadı
Srp53 2prensesannesiiii ay teşekkür ederim ben de bir arayım bakalım. Valla ha çıktı ha çıkacak her gelen mesaja hastane mi acaba diye bakıyorum🤣
Srp53 Minik-bebek hayır hayır. Tekrarlayan düşüklerim vardı benim kanda pıhtılaşmaya ve kromozomlara bakılıyor.
Minik-bebek Srp53 çünkü benimde tekrarlayan dusuklerim vardı doktorum.bana ten uyuşmazlığı var dedi ondan sordum belki bilgin vardır diye
Rabia98 Srp53 bana 1 buçuk 2 ayda çıkar demişlerdi 2 aya yakın arayıp sordum çıktığını söylediler mesaj vs gelmedi e nabıza düşmüyo dediler gercektende e nabızda yok
Srp53 Rabia98 aradım ama ulaşamadım çıktıklarını söylediler belki benim de öyledir ne bileyim. Gerçi doktorun dediği süre de yeni doldu.
Dnzblt06 Srp53 şehir hastanesinde yaptırdık doktor e nabıza düşmez gelip alacaksınız sonucu dedi. 1 ay sonra falan mesaj geldi gidip almıştık.
Minik-bebek Srp53 (HLA A A24 ve A33 yaygındır. Açık doku uyuşmazlığı.. Igv Hamilelik, İmmünoglobulinlere başlayın ) Bunu yazmış google den araştırmaya çalıştım ama sonuç yok böyle bisey bulunamiyor
Srp53 Minik-bebek kanla alakalı bir şey olabilir mi ? Benden hematolojiden de tahliller istemişti çünkü.