tubaysima etkili bi yöntemmiş bakalım nasıl ilerlicek doktorum çok iyi ona güveniyorum

Masym34 sıyırma sonrası nst de sancılarım çıktı bayağı. Doktorum da hemen tepki verdiği için çok iyi olduğunu söyledi bir hafta dolmadan görüşürüz gibi duruyor dedi. Bu arada sıyırma sonrası bir gün sonra sabahında nişanım geldi. Karnımda kasılmalar kasıklarımda sancılanmalar oluyor. Akıntım da arttı muhtemelen açıklığım da arttı. Ama doğmuyor 😂

marsuk34 bende geldiğimden beri ağrım var sancı kasılma baya var bakalım bizimki napacak 🫣

Freaseamom hayır o değil bebeğe giden yoldaki zarları sıyırıyor elini bana derine sokuyor neredeyse bebeğin başına kadar pelvik masajı ayrı u şeklinde yapıyorlar onu çok içeri girmeden

Masym34 ilk hamilelikte yaptırdım ama maalesef işe yaramadı. Nişanım geldi ertesi gün. Sonra sancılar agrılar başladı bi hafta geçti üzerine. Ve günüm geçti normal doğumafım baskı olmadığı için. Sezaryene alındım.

Masym34 anladım canım ben onu yaptırdım eve gelince lekelenmem oldu 4 gün sonra da suyum geldi sezeryan baya uyarıyor rahim ağzını o bile