Dbdmr Arkadaşlar 32 hafta da bebiş kilolarınız nasıldı 32+1 bugun muayeneden cıktım 2175 gr dedi doktorum
Rabiul Dbdmr 1 saat sonra randevum var bakalım 😍 geçen hafta pazartesi 1.800 gr dı bende bugün 32+1 im bakalım
metemom_ hellomama izobellaaa-_- Rabiul ay haftası büyük anneler kaç gündür merak ettiğim bir soru var kontrol sıklığınız ne zaman değişti acaba internette 28. Hafta sonrası değişmesi lazım diyor doktorum son aya kadar ayda bir gel 36. Haftadan sonra sık gelirsin diyor siz nasıl bir yol izliyorsunuz
Berivanznr metemom_ Canım benim doktorum ilk aylardan beridir ayda 1 gel diyor en son 33 haftalıkken gittim yine bir dahaki ay gel dedi şuan 35+5 38 de gitmeyi düşünüyorum çatı muayenesi yapacak
Dbdmr metemom_ ben en başından beri hep 2 haftada bir gittim 😀 dayanamıyordum heralde tüp bebek diye evhamlar 😀
Mer3459 metemom_ benimki ayda bir çağırıyordu 33 te gittim 36 haftada gel dedi bundan sonra hafta bir dedi
hellomama metemom_ doktorlar genelde 30 ya da 32 den sonra 2 haftada bir çağırıyor ben sorun olmadıkça kafama göre gidiyorum 💖
metemom_ Berivanznr burda bir kaç anneye daha sordum 30. Haftada sonra herkes iki haftada bir gitmeye başlamış kafam karıştı iyice
metemom_ Dbdmr ben hep ayda bir gittim şuan 27+5 deyim eğer iki haftada bir derse devlete de kayıt açtıracaktım şuan sadece özele gidiyorum
sunashn50 izobellaaa-_- kac haftalık oluyor o zaman tam olarak hesapladiniz mi 34+5 iz biz aramizda cok az var sanırım