sutlukahve_ Kızlar belki görmüşsünuzdur testim pozitif çıkmıştı bugün kan verdim güzel sonuçlar çıksın dua edin bana testi de koyuyorum
Tutaste_ sutlukahve_ ayy kac gündür okuyordum yazdiklarini sonunda oldu allah tamamına erdirsin insallah sag salim 💕💕💕✨✨✨✨✨✨
Elmas03 sutlukahve_ maşallah 🧿 Allahım inşallah güzel sonuçlarla karşılaştırsın ve inşallah kucağına almayı nasip eylesin Allah ❤️
sutlukahve_ mrserdogan12_ SSultaann Mihriimah busrax_ Gmzgm Fekf Kahverengihisler Beybyi Anneolmakistiyorum1 Gul_msa06 162999 Tutaste_ Bir_nazenin01 Kızlar kan sonucum çıktı pozitiiif🤲🏻çok şükür Rabbım isteyen herkese nasip etsin
Anneolmakistiyorum1 sutlukahve_ insallah gebesin bize de haber ver lütfen banada dua et 🤲🤲 haber beklıyoruz adet gecikti mi
sutlukahve_ Anneolmakistiyorum1 evet canım ben bu testi 10 gün gecikmeyle yapmıştım ama bugün kan verebildim inşallah vardır güzel bi şekilde yükselir inşallah sanada en kısa sürede hayırlı sağlıklı evlat basıp etsin Rabbım 🤲🏻🤲🏻
Anneolmakistiyorum1 sutlukahve_ amın Allah razı olsun 10 gun kan vermeden beklediniz nasıl sabrettiniz rabbim nasip etsin 🤲🤲🤲