sedef_kayakrts Yeni şile devlet hastanesine gidiyorum ama orda doğum yok Zeynep Kamil e gidicem özel de dogumy yapmak istiyorum ama fiyat araştırması henüz yapamadım özele giden var mı Çekmeköye yakın fiyatı Makul
betilbetbet sedef_kayakrts yakınlarda bir sancaktepe bölge hastanesini duydum ben orda pınar çakmak diye bir doktoru beğenmişlerdi ama hiç gitmedim ben çok doktor değiştirdim arada zeynep kamile de gidiyorum hisar çamlıcada haftaya detaylıya gitcem sonra da orda bir doktor varmış ona bakcam diğer hastanelere göre fiyatları daha makul geldi o doktoru da beğenmişler umut tiryaki özyurt diye
betilbetbet sedef_kayakrts taşdelen diye geçiyor biz de ormanlara gidip duruyoruz burda aslında bir bakıma iyi bu kadar çok doğa istanbulda başka nerde bulurduk diyorum
bahadircocugum Doğumu nerde düşünüyorsunuz. Fiyatlarini vs bilen varsa yazabilir mi. Hisar hastanesinde yenidogan yogun bakimi var mi bilen varsa yazabilir mi
betilbetbet bahadircocugum ben muayeneye gidince doğum ücretlerini sorcam inşallah yoğun bakım ünitesi de var mı sorarım
Nurbanusancak betilbetbet kuzenim 4 ay önce doğum yaptı kendisinde onun tavsiyesi üzerine gittim en başından beri de ona gidiyorum. Çokta memnunum pozitif bir enerjisi var. 🥰
Zehrabaysan sancaktepedeyim sarıgazinin girişi 31 haftalık bebiş. 2.doğumum olucak 3.5 yaşında oğlum var ❤️