sedef_kayakrts Merhaba arkadaşlar Çekmeköy de oturan var mı aranızda tanışalım buraya yeni taşındık hiç çevrem yok.
Mefi34 sedef_kayakrts merhaba bende çekmeköyde oturuyorum siz neresinde oturuyorsunuz ben şahinbeydeyim
betilbetbet Merhaba ben de bu dertten muzdaripten karşıma çıktı gönderiniz biz de Çekmeköye yeni taşındık sayılır hiç çevrem yok burda iyi akıl etmişsiniz🫢
sedef_kayakrts betilbetbet burda gezecek çok yer de yok öyle ben tam ormana yakın oturuyorum Soğukpınar nerde kalıyor acaba
sedef_kayakrts Mefi34 sol kaburgam çok ağrıyor geceden beri hiç yaşadın mı nefes alıp verirken batıyor 🥺
betilbetbet sedef_kayakrts taşdelen diye geçiyor biz de ormanlara gidip duruyoruz burda aslında bir bakıma iyi bu kadar çok doğa istanbulda başka nerde bulurduk diyorum
sedef_kayakrts Burda yanıt gelince bana bildirim gelmiyor uygulamya girince görebiliyorum sizin de öyle mi
Mefi34 sedef_kayakrts bende kaburgada değilde yorulduğumda kalcama vuruyor yürümekde zorlamıyorum magnezyum eksikliği dedi.doktor verdiği ilacıda içtim hiç faydası yok anam birde çok sıcaklar basladı Allahdan temmuz başı doğurucamda ağustosu hamile geçirmicem sen kaç haftalıkdın canım