Vajinal enfeksiyon akıntı
Haticeakgul 26+2 benimde öyle çok aşırı değil ama ara ara oluyor kötü koku ve kaşıntı yok ama yinede her ihtimale karşı yarın gidip idrar tahlili vericem en azından Enfeksyon varsa önlem alınsın diye
Haticeakgul bence asla beklemeyin ben geçen sene öyle oldu detaylı ultrasona 3 gün kaldı bekleyeyim söylerim dedim o gün bi öğrendik 21 haftalıktı suyum bitmiş yaşam sınırına ulaşamadı enfeksiyondan bebeğimi kaybettim en ufak akıntıda hemen doktoru arıyoruz şimdi..
Haticeakgul geçen hafta da öyle oldu gece tıp fakültesi acile gittik hemen. Yoğun enfeksiyon var korkma dediler fitil verdiler geçti çok şükür erken teşhis önemli
_ruhurevan_ bende bu sabah gittim doktoruma söyledim akıntım var ve deli gibi kasiniyo dedim alttan muayeneyle baktı mantar var dedi fitil ve krem verdi bakalım işe yarar inşallah
Haticeakgul spekulumla mı bakiyo nasil bakiyo alttan anlatir mısın bende de akıntı var su gibi şeffaf ara ara sızlama oluyo ara da bi açık sari oluyo
Haticeakgul bende de mantar var size hangi fitili ve kremi verdi
Gmzgm ben neyle baktığını görmedim bacaklarımda örtü vardi
Merhaba hanımlar, 6+3 teyim ama akıntım çok fazla dün doktora gittim peynir kesiği şeklinde akıntım var vajinal enfeksiyon gibi dedim kaşıntın var mı dedi yok dedim kaşıntım olmadığı için alttan muayene etmedi herhangi bir ilaçta vermedi sizce bebeğe zararı olur mu
_ruhurevan_ GYNO-LOMEXIN 600MG OVÜL
GYNOFLOR