canvecanan Hulo2105 ben banyo yaparken direk damla olarak aktığını gördüm doktora sordum olur öyle birşey olmaz demişti 21. Haftamda iki üç defa gördüm yani
Melisaaltnblk Hulo2105 ya benimde 27. Haftamda sanki göğüsüm nemli gibi geliyor suan 28 oldum ama normal mi acaba
Anneadayiii Hulo2105 gayet normal vücut yavaş yavaş hazırlıyor kendini sadece sıkma sakın ki doğuma neden olabilir onun dışında ara ara akar birsey olmaz 🙏🤭
Gulsahgunhan Hulo2105 39. Haftadayım sıkıyorum sıkıyorm benden hiç birşey gelmiyor keşke gelse hazır olsa sütüm olmaz die cok korkuyorum doğumda sezeryan olucak
Hulo2105 Gulsahgunhan olur canım neden olmasın bende sezeryan olacağım. Önceden süt gelmesi sütün olacak anlamına mı geliyor ki bilmiyorum hiç
Tutaste_ Hulo2105 benim 18. Haftada geldi bı kaç gün oldu bana elleme dediler burdakiler şuan bısey yok
Gulsahgunhan Hulo2105 bilmiyormm ama en azından hazır gibiler bn 39. Haftadayım hiç böyle bişi olmadı sütüm olmayacak die cok stresliyim
Hulo2105 Gulsahgunhan korkma bence kötü düşünme iyi düşün iyi olsun elbet gelir bebek çektikçe de artar💕
Zeyd_Mom_22 Hulo2105 bende 5 aylıkken geliyordu🥲 bi problemi yok merak etmeyin🫶🏻 sadece ellemeyin o zaman daha çok gelir.