Hulo2105 Merhaba kızlar az önce fark ettim sol göğüsümden süt geliyor daha önceden gelmiş ıslanmış anlamadım şimdi gördüm ara ara damla şeklinde akıyor ama çok değil. Korktum bir sorun olmaz dimi ellemiyorum hiç ne yapmam lazım? Göğüs pedi falan takayım mı🥺
metemom_ Hulo2105 25. Haftadan beri su şeklinde geliyor bende arada göğüs pedi kullanıyorum canım bir sorun olmazmış sıkılmadığı sürece
T1627 Hulo2105 bende 28 haftaligim evde ic camasiri takamiyirum kemiklerim aciyor sabah bi uyandim baktim islaklik var atletimde sonra farkkettim süt gelmiş onun islakligi
Zeyd_Mom_22 Hulo2105 bende 5 aylıkken geliyordu🥲 bi problemi yok merak etmeyin🫶🏻 sadece ellemeyin o zaman daha çok gelir.
metemom_ Hulo2105 bende ilk gördüğümde şoka girdim baya sızladı sonra kendiliğinden geçti canım şimdi arada geliyor ama hiç dokunmuyorum silip geçiyorum
Hulo2105 T1627 bende normalde yarım atlet giyerim bugün giymedim bi baktım gün içinde de gelmiş kurumuş bi baktım ıslak☹️
Mesen Hulo2105 süt mü su mu ? Bende şuan 27+1 sütyen tam destek olunca ter sandım ucundan biraz sıktım su geliyor normalmis
Hulo2105 Mesen ya anlamadım ki durduğum yerde tişörtüm ıslanıyor bakıyorum ucu kuru tişört kurutuyor hemen herhalde ama su gibi berrak değil göğsümün ucu beyaz gibi
Poleny Hulo2105 bendende geliyordu. Prolaktin değerine bakıldı ve dengelemek için ilaç vermişti doktorum
canvecanan Hulo2105 ben banyo yaparken direk damla olarak aktığını gördüm doktora sordum olur öyle birşey olmaz demişti 21. Haftamda iki üç defa gördüm yani