canvecanan Duru_su12 iki Nisan iskele Edremit çok güzel ama kira konusunda lüks olduğu için pahalı açıkçası merkez mahallelerede bakabilirsiniz Akköprü falan hep yakın hemde diğer yerlere göre daha iyi fiyat konusunda
canvecanan Duru_su12 Vanlı değilim ama vana gelin geldim cok seviyorum burayı çok güzel bir yer gezilecek bir sürü yerler var insanları sıcak kanlı sizde eminim çok seveceksiniz
1_Pandackk Duru_su12 Edremit,İpekyolu, Tuşba öneririm merkez tuşba da kalıyorduk daha önce şuan Erciş’teyim
Yesillendik_ Ece5454 evet var hepsi ama çok uzun sürer merkez edremite en yakin olmasına rağmen otobüs ve dolmuşlar 1.5 saatte anca gidiyor dolana dolana
Ece5454 Yesillendik_ yaa peki Edremit’e gevaş ilçesi mi daha yakın Gürpınar mı dolmuş için soruyorum birde yeni tokilerde kiralar uygun sizce orası nasıl
Yesillendik_ Ece5454 ben de yenitokide oturuyorum bugün arkadaşa tuttuk 10 bine gevaş daha yakın canım edremite
MonicaGeller Mery103 biz de geçen sene geldik Van a. Tuşba merkez ilçelerinden birisi sanırım. Biz edremitteyiz. Merkeze ulaşım çok zor olmuyor. Çoğu zaman da ihtiyaç duyulmuyor zaten
Busrayucelll12 En güzeli olmuş bizde, yeni geldik merkezden tuttuk en güzel yeri merkez ve Edremit zaten diğer yerlerde biraz daha zor yaşamak Mery103
Mery103 Busrayucelll12 evet öyleymiş Edremit’te çok güzel taşınacak olursam o tarafı düşünebilirim ☺️