Zeyno800 yok canım düşük fln olmadı hep böyleydi hatta o 4 günde de ilk iki gün gelir diğer günler yavaş yavaş azalır

Zeyno800 amh 0.16 ydi 21-23 günde bir oluyodum 3-4 gün yoğun son iki gün çok az oluyodu

Zeyno800 önceden 27 günde bir oluyordum zamanla süre kisaldi sonra 21 günde bir olmaya başladım ama yoğunluk olarak eskisiyle ayniydi

Fatmanur12345 evet gebelik oluşmadıysa Dr adetin 2.3 günü vajinal muayene yapıyor yumurtalık rezervine bakıyor gerek görürse amh değerine kandan bakılıyor kan sonucu ortalama 3 günde çıkıyor

Zeyno800 benım amh değerim 0.82 geldi düşük geldi yani adetim ortalama 27/28 günde bir oluyor bazen 5 bazen 6 gün sürüyor ilk 2 gün aktif kanama sonraki günler azalıyor hatta 4. Günden sonra bitti mi bitmedi mi anlayamıyorum 24 saatte sadece bi defa leke geliyor doktorlar normal dedi

Zeyno800 ya bekarken böyle değildi günü gününe gelirdi 5 . Gün kesin biterdi o yüzden Dr Lara sormuştum amh ile adeti de hiç ilişkilendirmedim bugüne kadar :)

Zeyno800 ben pkos oldugun icin amh im olcturmedim ama yuksek çıkacağını söylüyorlar. Ki mantikli. Ama adetim 4 5 gun surer ilk 2 gun yogun sonra azalarak biter. Yani amh im yuksek ama kisa suruyor. Ben kendim adina iliski kuramıyorum