Deletedmon_98 Rukiyeates63 canım benim çok sevindim Rabbim sağ Salim kavuştursun inşallah göz aydınlığı evlatların olsun 🩷🩷 dua et Banada olur mu
Deletedmon_98 numix canım bugün dayanamadım şimdi 2579 çıktı nasıl sence iki gün önce >1309 çıkmıştı ama yanında büyüktür işareti olduğu üçin netlik yoktu malesef değerin
Deletedmon_98 numix yok hayır canım ilk verdiğim yerdeki kan sonucu tam aralık vermeyip büyüktür işareti koyduğu için tam sonucu anlayamadık o yüzden başka yerde verdim
Darkgod Deletedmon_98 canısı ilk verdıgın beta da çıkan sonuca ıkı günde bır ıkı katı koyarak ilerle sonuca ulasırsın ben öyle yapmıştım en az yüzde 60 artması gerekiyormuş 🙏🙏🙏🥺 umarıö haftaya görür ve duyarsın dualarımız hepimizle olsun inşallah bende kese görmeye gideceğim pazartesı
Yasmin444 Deletedmon_98 olabılır erkendır geç döllenmede olabılır canım içini ferah tut benimde korkularım var bakalım ınsallah kalp atışını duyarım sende görürsün saglıcakla kucağına alırsın inşallah❤️
Deletedmon_98 Yasmin444 inşallah canım benim amin rabbim sağlıcakla bebislere kavuşmamızı tüm hamileliğimiz boyunca ve doğum, sonrası hem bizi hem bebişleri sağlıklı eylesin çok güzel geçsin aminnnnnn
Deletedmon_98 Darkgod inşallah kuşum , şöyle hesaplıyamıyorum çünkü hastane aralığı yazmış değeri yazmamış Salı günü herşey belli olucak 🫠 inşallah görürsün kuşum hem keseyi sonra kalp atışlarını 🥰
miniminibebek Deletedmon_98 benımde 5+2 de göremedi korkuttu beni dış gebelik vs diye kanda verdim tekrar sonraki hafta gittim keseyi gördü bebeği görmedi 7+0 da bebeği de kalp atışını da duyduk haftalar insana eziyet gibi geliyor ama içini ferah tut bi hafta sonra kontrolde gayet rahat görünür 😊🤲
Deletedmon_98 miniminibebek inşallah inşallah , çok zor süreç 🥹 şu iki gün bile içim içimi yiğecek, rabbim sağ Salim kavuştursun inşallah darısı bana olsun 😍😍🩷