6hilal_akin1 ben de 20 temmuzdan sonra doğum bekleyeceğim inşallah. Temmuz annesi de olabilirim Ağustos da hiçbir şey belli değil şu an 😂 ama içimdeki ses ağustosu görmeyiz diyor. Doktorum erken doğum beklemiyorum ama bence sıcaklar gelmeden sen ağırlaşmadan hazırla çantanı o seni beklesin dedi. Annem de hazırlayalım diye darlıyor beni zaten. Ben erken doğmuşum da annem o yüzden kızım da erken doğar diye bekliyor 😂 sadece kendime aldığım pijamalar kargoda. Geri kalan her şey geldi. Hazır ve nazır poşetli bekliyorlar. 30+lardayız şimdi. Haftada yıkayıp ütüleyelim çantalı hazırlayalım diyoruz. 32 demeden hazırlarım diye düşünüyorum. 33 gibi evimde küçük bir tadilat var onları halledeceğiz. 35te de temizliği yapar beşiğini vs kurarım diyorum. Tek sorun oda takımı 37. Hafta gibi gelecek 😂 eşyalar o zamana kadar benim dolapta ve hurçta bekleyecekler. Ama genel olarak plan program yaptım ya içim rahat. Annem ve kayınvalidem yardım ederler zaten. Temizliğe de abla ayarlarım bir tane anneleri çok yorma niyetim yok. Bakalım hayırlısı olsun hakkımızda.
Eşya olarak 4 tane hastane çıkışı geldi ben hiç almadım 😂 3-4 tane uzun kollu incecik tulum aldım. Gerisi kısa kollu zıbın. Müslinleri de kumaş olarak aldım. Annemin terziliği var. Poşet örtüsü, emzirme örtüsü, emzirme minderi, kundak ve ağız mendillerini hep o dikti. Sayılı almayıp metre usulü alınca hem çok hem ucuz oldu. Ayy canım annem. Hamilelik sürecinde cidden annem de annem diye gezdim. Allah ondan razı olsun. Lohusalığımda da hiç üzmeyiz birbirimizi inşallah 🙏💜