6hilal_akin1 Papatya123_ bayramdan sonra doğuma 2 hafta kalıyor ama bayram zamanı gelmedi gitti zaman durdu sanki😂
Papatya123_ 6hilal_akin1 bazen duruyor gibi oluyor insana öyle geliyor ama haftalar hızlıca geçiyor sanki
Dlar 6hilal_akin1 31 de 2000 kiloydu canm haftalık alması gerekenin üstünde alıyor şuna nekadar bilmiyorum çarşamba kontrolde karar vericek inşallah normal almışdırda buseler normal seyreder bizde şeker var da
_almirasmom 6hilal_akin1 cok ta bısı almadım az bısı aldım ılk kızımdakıleri Allahtan saklamıstım bır tek biberon dusunuyorum alırmıyım bılmem avent var kızım 3 tane koyarım sanırım bırını hersey hazır cantamız falan 29+4☺️
6hilal_akin1 _almirasmom yaaa ne kadar güzel ilk cocuk olunca herşeyi A ’den Z’ye almak zorunda kalıyor insan
6hilal_akin1 Dlar benimde 32 de 2000 ydi 34+4 olacagım Perşembe o gün kontrolüm var bakalım benimki ne kadar olmuş
6hilal_akin1 Papatya123_ keşke bana da o kadar kolay geçse ya kontrol zamanı yaklaşınca geçmiyor sanki sonrasında geçiyor yaklaşınca yine duruyor
ikiminikannesi_ 6hilal_akin1 ya öyle mi valla tenimde aslında hersey yikadim utuledim dolaplara yerlestirdim sadece valize koymak kaldi
6hilal_akin1 ikiminikannesi_ evet bazen yattıgım yerden kalkasım gelmiyor benim eksiklerim bile var 😂kendin için neler koydun
ikiminikannesi_ 6hilal_akin1 bir gecelik iki pijama hazırladım iç çamaşırı atlet corap deoend lohusa pedi
ikiminikannesi_ 6hilal_akin1 gecelik beyaz ama diğerleri mavi ve pembe oğlum olacak bu arada 😃 mavi nirmal pijama askili sabahlikli olanlardan pembe düğmeli benim ikinci doğum o yüzden en iyisi böyle oluyor
6hilal_akin1 ressamanne_ 30 da hazırladım şuan 34 üm 😂o zaman hazırlarken bile yorulmuştum ütüleyip valizine kaldırırsan kırılmaz herhalde ben on kere açtım koydum yerine kırışma yoktu 😂
Melek1818 Ay bende 32 haftaligim daha hazirlamadim 10temmuz diye konuştuk doktorumuzla sezeryan 38hafta bitmiş oluyor