Eceninannesii Yaseminsglm77 Rabbim analı babalı büyütsün ,ne güzel anlatmışsınız 🌺Okurken inş benimde bu şekil olur diye dua ettim ☺️Benimde ikinci gebeliğim ilki normaldi ,öyle korkuyorum ki ,ama herkes 2.doğum daha kolay oluyor diyor …Sizde de öyle mi oldu
Yaseminsglm77 Eceninannesii sağolun teşekkür ederm rabbim dahada kolaylaştırsın inşallah 🥰💕 evet banada öyle dediler ama benim sanki bu doğumda ıkınma hissi yoktu ben sancım geldikçe ıkındım tek fark olabilir ama tabi daha hızlı ilerledi ilkine göre inşallah sizin his olur daha da hızlı doğar
Yaseminsglm77 Mucize_annesii bir tane doktorda sabit kalmadım gebe izlemdede hep farklı olduğundan o günde bilekliğimde osman samet yazıyo ama hiç görmedim. Doğumhanede beyzanur doktor vardı kıvırcık saçlı allah ondan razı olsun çok güzel ilgilendi ve ebenin adıda beyza idi oda çok sağolsun oda çok iyiydi 🌺
Yaseminsglm77 Silan_Abdullah kız belirtisi olarak mı bilmiyorum ama önceki hamileliğim erkekdi ve kalçam çok büyümemişti bunda sanki artı kalça eklemişler baya genişlemişti fark olarak bunu söyleyebilirim birde çok miğdem bulanıyordu bunda
Amineasya Yaseminsglm77 sağlıkla büyütün inşallah 🌸 hastane nasıldı acaba bende oraya gidiyorum ebeler olsun servis kısmı olsun merak ediyorum da ☺️
Yaseminsglm77 Amineasya ben çok memnun kaldım ebe hanımdanda doktor hnımdanda diğer hemşirelerdende hepsi çok iyi insanlardı inşallah sizde iyi insanlara denk gelirsiniz 🌸 ebenin adı beyza doktorun adıda beyzanur du diğer hemşirelern ismlerini bilmiyorum
Semanurr0 Busekrtl Hayır yaa yapıyorlar dediğim gibi ben sonralara doğru hissetmeye başladım ve söyledim tekrar uyuşturdular en sonuncu dikişi hissettim o da zaten acımadı acı eşiğim de düşüktür rahat ol 🤞
Asila_arzu Yaseminsglm77 ilk önce Allah bağışlasın💐insallah benimde doğumun güzel sağlıklı ve çabuk olur bende normal doğum istiyorum ama çok korkuyorum eğer ikinamasam diye ve ne çok merak ettim ikinmaya basladigimizda ağrımız oluyor mu oluyorsa nerelerde hissediliyor eğer özel değilse cevabını bekliyorum
Yaseminsglm77 Asila_arzu kusura bakmayın uygulamaya girmeyi unutmuşum görmedim. Afedersiniz ama büyük tuvaletinizi yapr gibi ıkınıyorsunuz hatta doktorlarda bunu istiyor kaka yap o şekilde ıkın diye
Serapsare Yaseminsglm77 bende orda dogum yapayı düşünüyorum önerirmisiniz doktor hemşire ebeler nasıl