Dileeeekkk64 myangelson bizde tayin ile Çorluya geldik bir buçuk senedir çorludayiz açıkçası Süleymanpaşayi daha çok seviyoruz keşke tayinimiz oraya çıksaydı diye çok konuşuruz 😂 şanslısınız bence Çorlu’ya göre yaşam şartları daha güzel diye düşünüyorum Çorlu’da herşey fazlasıyla pahalı 🥲
myangelson Dileeeekkk64 bakalım bizim nasil olacak ilçe tercihi yapmadık henüz nereye çıkacağız bilmiyorum 🙈 jandarma mi sizin de 😊
Nesli46 myangelson normal doğum çok ilgililerde sancılarımı eşimle beraber karşıladık o çok güzeldi😇doğuma almıyorlar tabi
myangelson Nesli46 yaa ne kadar güzel çok sevindim 😊 benim normal doğum ihtimalim yok tabi sezaryenli oldugum için direk sezaryene alacaklar 🥲
Ankrli6 Hepimize hayırlı olsun inşallah , ben birde bebekle gitmek zorunda kalacağım korkuyorum işin gerçeği. Şanlıurfa da doğum yapacağım 🙈Bizim de Tekirdağ Hayrabolu çıktı bakalım ne olacak Allah eslerimizi yanımızdan eksik etmesinde hallolur her şey 🌸
myangelson Ankrli6 yaa korkmayin rabbim yardım eder kolayca olur herşey inşallah 🤲🏻 bizim ilçeler belli değil ya ilçe tercihi yapacağız orası neresi çıkacak bakalım 😊 amiiin, evet Rabbim eksik etmesin 🤲🏻
Dileeeekkk64 myangelson yok bizim kara kuvvetleri 😌 umarım sessiz sakin bir ilçeye denk gelirsiniz 🤗 hayırlı uğurlu olsun inşallah
Nesli46 myangelson hayırlısıyla alın inşallah kucağınıza doktorların hepsi çok iyi hepsini denedim için rahat olsun o konuda🥰ama hümeyra demirkıranı öneririm genede gelirsen instagramdan da bakabilirsin😇
Alkar myangelson umarım iyi bir yere çıkar . Bende izmirden geldim ama hiç memnun değilim bu şehirden size daha güzel bir yeri çıkar inşallah 🙏🏼
Smyye150292 myangelson bizim hiç çıkmadı ama ablamların çıkmıştı Tekirdağ Hayraboluya küçük güzel bir yerdi 4 yıl orada görev yapmışlardı
myangelson Alkar inşallah ama Diyarbakır’dan iyidir diye düşünüyorum en azından yeşillik ve denizi var o yönden mutluyuz bir de memlekete de yakın. Yani Diyarbakır’dan sonra çok iyi geldi bize Tekirdağ 😅😅 jandarma mi sizin de eşiniz?
Alkar myangelson aslında şehir merkezine uzak güzel yerleri var evet arabanız varsa sıkıntı olmaz Diyarbakır dan sonra güzel olabilir evet . Ben izmirden gelince ve gelişmeyen bir yerde olunca boğuldum eşim asker değil evlilik sebebiyle geldim ama inşallah kurtulurum burdan 😂
myangelson Alkar arabamız var çok şükür bulunduğumuz yerde de araban yoksa sıkıntı hep taksi vs kullanman gerekiyor bir yerlere gitmek için o yüzden alışkınız biraz 😅 yani İzmir gibi bir yerden gidince zor olmuş olabilir tabi 😅 biz böyle sakinlik dinginlik istiyoruz orası da yazın kalabalık kışın sakın galiba 😊 anladım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah 😊🤲🏻