fundaccn Zeliha-16 29+2 haftalık gebeyim canım antibiyotik ve damla kullanıyorum şimdi daha iyiyim çok şükür 🤲🏻 ya sennn?
Zeliha-16 gmz10 gidim doktora antibiyotik verdi ama hala geçmedi 22 haftalık gebeyim damla vereceklerdi hamileyim diye antibiyotik verdi bizede agmentin verdi ama o artik satılmıyomus başka aldık adı klamoks
gmz10 Zeliha-16 bana damla da verdi, sonra tam geçmedi başka doktora gittim temizledi içi sonra başka doktora daha gittim bu sefer de mantar var dediler. Tekrar ilaç vs kullandım ama aylardır uğraştırıyor
Zeliha-16 gmz10 kulagınızı temızlıyomusnuz dokta bana su kaçmasın dedi akınca ben temizlıyorum iyi mi yapıyom kötü mu
gmz10 Zeliha-16 sadece dış kısmını peçeteyle siliyorum, içine dokunmuyorum. Duşa girerken de vazelinli pamuk kapat demişti su kaçmaması için, her zaman yapmasam da aklıma geldikçe yapıyorum😅
Serifeeed fundaccn bende çekiyorum arada bir iltihap oluyor benim kulaklarımda sorunlu gebelik var diye antibiyotik vermemişlerdi ama gliserin damlata bilirsin en azından bir süre sonra ağrıyo kesiyor
gmz10 Zeliha-16 27,geçti gibi ama tekrar gidemedim doktora daha. Sizin de bir an önce iyileşir inşallah
Serifeeed Zeliha-16 gebelik var kullanma dedi nebiliyim her doktor farklı kbb gittğimde vermedi kadın doğum zaten kbbye sor öyle al demişti şimdi iyiyim ağrıdığında hemen gliserin döküyorum artık napayım akşamına ağrı geçiyor
fundaccn Melike_4949 gittim canım evet aynen dediğin gibi iki kulağımda orta kulak iltihabı oluşmuş antibiyotik damla ağrı kesici kullanıyorum çok şükür daha iyiyim ama o kadar zordu ki Rabbim bebeklerimizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder insallah 🥹🤲🏻
Melike_4949 fundaccn çok geçmiş olsun benim kardeşim olmuştu küçükken damardan tedavi aldı 1 ay öyle geçmişti zor gerçekten
Serifeeed Zeliha-16 valla ben artık anlıya biliyorum iltihap olucağını ilk kaşınmaya başlıyor sonra iltihap oluyor kaşınma esnasında döküyorum hrmen işte akşamına geçiyor