fundaccn Herkese merhabalar kızlar dün bütün gün hiç bir şeyim yoktu bu gece uyumaya gittim yine bir ağrı sızı yoktu kulaklarımda uyumuşum sık sık lavaboya kalkıyorum zaten bir ağrıyla uyandım ama öyle böyle bi ağrı değil iki kulağım birden sismis kapanmış ve inaanılmaz dayanılmaz bir ağrısı var normalde de kulakları aşırı kaşınan bir insanım ama bir gece de ne oldu da iki kulağım birden sisti uyuyamadım tüm gece oturup ağlamamak için kendimi zor tutuyorum yurt dışında yaşıyorum bugün de pazar yarını beklemem lazım doktorlar kapalı evde hangi yöntemle geçirebilirim başına gelen var mı?
Busragl fundaccn Soğanı rendeleyip suyuna pamuğu batırın sonra o pamuğu ağrıyan kulağınıza koyup 15 dk üzerine yatın etkili olacaktır 🙏🏻 geçmiş olsun
Serifeeed fundaccn bende çekiyorum arada bir iltihap oluyor benim kulaklarımda sorunlu gebelik var diye antibiyotik vermemişlerdi ama gliserin damlata bilirsin en azından bir süre sonra ağrıyo kesiyor
Gamzekeser Hamilelikte 2 sefer çektim kulak ağrısı gerçekten çok zor acıdan ağladığımı biliyorum. Sıcak soğuk hiçbi şey işe yaramıyodu sadece soğan suyu damlatmak iki kuşağa da birer damla bir de hakiki zeytinyağı yine birer damla çok iyi geldi. Soğan iltihabı aldığı için yumuşatıyo ve ağrıyı azaltıyor gerçekten
fundaccn Gamzekeser off geceden beri beni öldürdü bu ağrı çok kötüyüm bende soğan suyunu bugün denicem duymuştum bende onu bebeğe bir zararı olur mu olmaz mı diye bi düşündürdü ama olmaz değil mi insallah faydasını görürüm iki kulağım birden ve aşırı sismisler çok ağrıyor ağzımı açıp kapatmak bir kenara konuşamıyorum bile 🥹 çok saolun cevabınız için 🌸😣
gmz10 Geçmiş olsun. Ben devamlı bu konudan muzdaripim. Şu an bile tek kulağımda sıkıntı var. Benimki kulak iltihabından oluyor muhtemelen sizin de öyle. Antibiyotik, damlalar ile geçiyor evde herhangi bir yöntem denemedim.
fundaccn gmz10 çok sağolun insallah bir daha yaşamazsınız ama inanılmaz kötüyüm dün sabah hiç biseyim yoktu ama uyumaya geldim hiç kulaklarımda ağrı sızı yoktu uyudum aşırı şiddetli bir ağrıyla uyandım off çok kötü yarın da kontrolüm var zaten doktorla konuşurum anlatırım 🥹❤️ çok saolun cevabınız için
fundaccn Zeliha-16 gittim canım orta kulak iltihabı olmuş iki kulağımda aşırı sis ve ağrısı çok fazlaydı kendi kadin doktorum antibiyotik yazmıştı kulak doktoru da damla yazdı onları kullanıyorum hala senin de mi aynı problem 🥹 Allah şifa versin insallaah
gmz10 Zeliha-16 o zaman 24-25 di, gebelikte kullanılabilen antibiyotik vermişti doktor. Kendi doktoruma da sormuştum kullanabilirsin dedi. Augmentin vermişti bulamadım amoklavin kullanmıştım.
gmz10 Zeliha-16 çok geçmiş olsun. Benim artık tekrarlayan bi hal aldı. Ağrısız atlattım bu sefer en başında gittim. Kbb uzmanına gidin mutlaka uygun bir tedaviye başlayacaktır. Kulak ağrısı çok kötü bir şey geçer inşallah en kusa sürede
Zeliha-16 gmz10 gidim doktora antibiyotik verdi ama hala geçmedi 22 haftalık gebeyim damla vereceklerdi hamileyim diye antibiyotik verdi bizede agmentin verdi ama o artik satılmıyomus başka aldık adı klamoks