iremree 9 haftalık gebeyim çok az yürüdüm bugün hava almaya geldiğimden beri sol taraf belden kalçaya vuran bi ağrım var geçmiyor şey gibi incinen yer sürekli ağrır ya öyle doktora gitmeli miyim çok korkuyorum ya
Enfal_06 iremree gebeliğin ilk haftalarında böyle olur ben gece ağlıyordum kalça ve bel ağrısından kalkıp geziyordum doktor da normal dedi magnezyum verdi
Cosimaniehaus iremree yine de gidin doktora riske atmayın. Progestan kullanıyor musunuz? Benim hafif agrım olmuştu kasığıma doğru karnımda önlem amaçlı progestan vermişti.
iremree Ruhsar35 yok yok Elhamdurillah olmadı ama kasıklarım ağrıyor bugün de adet olunca sökülür gibi
Zeyyno_ iremree İlk aylar bebek yerleştiği için genelde ağrılar normal sayılıyor Benmde her iki gebeligimde ilk aylarda hep byle kaşık ağrısi adet olacak gibi ağrılarım oluyordu siz kanamaniz olmadığı sürece endişe etmeyin mümkün olduğunca da dinlenin bişey olmaz İnşallah 🙏
Ruhsar35 iremree lekelenmen yoksa rahim büyümesinden kaynaklo bi ağrı olabilir canım amastersen aklın kalmasın bi doktora git
amayinedeiyiilerledim iremree bu haftalarda normal ama sizin riskli bi durumunuz varsa doktora görünebilirsiniz.
iremree Enfal_06 benim 2. Gebelik ilki doğal da genetik rahatsızlıktan melek oldu bu tüp bebek biraz da stresi var üstümde
iremree Cosimaniehaus tüp bebekle gebeliyim bu en baştan beri kullanıyorum ama geçen hafta günde 3 Ken 2 ye düştü doktor acaba onla alakası var mıdır
iremree Zeyyno_ şey gibi adet oluruz da sökülürken bi ağrı olur aynen öyleyim yazayım bi doktora ya gerildim
Cosimaniehaus iremree sanmıyorum siz yine de dinlenin geçmezse doktorunuza yazın ya da gidin. Bazen agrı durumu olabiliyor ilerleyen zamanlarda bile ama geçmezse gitmek lazım riske atmamak için.
iremree Cosimaniehaus doktor progestan ı 3 e çıkarttı bide Endol diye başka bi fitil verdi muaneye perşembe gel demiş
iremree amayinedeiyiilerledim ya tüp bebek ya biraz endişelerim var anlatabiliyor muyum bilmiyorum ama Allah korktuklarından emin eylesin diyim
Cosimaniehaus iremree geçmiş olsun. İlk 3 ay ben hep yattım işten gelince bir şey olur korkusuyla. Kendinizi hiç yormayın sağlıkla alın kucağınıza 🙏🏻