Nagos
[bilinmeyen] karnın mi çok sis o gazdan oluyor ama bu kadar dert etme kendine saglikli olun ikinizde kiloları verirsin Doğumdan sonra esler de bu konuda anlayışı olsunlar yanı
Dnzcngz
[bilinmeyen]
Bende aynıyım geçen gece 2de salya sümük ağladım çok kilo aldım diye. Ağlaya ağlaya uyuyakalmışım. Sabah ıyandım eşim hadi seni kahvaltıya götüreyim dün çok üzüldün dedi. Gittim bir güzel kahvaltıda da yedim. Anlık geliyor mutsuzluk krizi ama asla yememe engel olmuyor. 😄😄
Carpediemm
[bilinmeyen] 10 haftada mi kilo aldn yoksa oncesi varmi cnku 10 hftada dogurdu dogurck gbi olman sacma gldi braz
Dnzcngz
[bilinmeyen]
Gerçekten seni çok iyi anlıyorum. Eşimde hamilesin deniz saçmalama normal bunlar boşuna üzme kendini falan dediğinde anında yeme isteğim geri geliyor. Vallahi çok özeniyorum azıcık kilo alanlara.
Melegimmmmmm
Bende hamileleligimi ogrendigimden bi hafta sonra öle şişmiştim gaz oluyo asiri derecede ama hic gecmedi benimki 5 aylik hamileyim suan haala ayni karnim benimle ayni hamile olanlardan daha buyuk
Carpediemm
[bilinmeyen] siskinlik veya gazdır o zmn canm bebis dha cok küçük o yuzden
Nagos
[bilinmeyen] ben o Gazi 18 haftaya kadar cektim 😂😂😂 suan 34 haftalığım ♥️ Az kaldı diyorum
Elif28
[bilinmeyen] kaç kilosun canım yani kaç kiloydun ?
Zhraaaaa
Elif28
Evet doğru söylüyorsun bende öyle düşünüyorum 32. Haftada çağırdı ama ben biraz daha geç gitmeyi düşünüyorum. Rabbim evlatlarımızı sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin ♥️
Pamugum
[bilinmeyen] canım arkadaşlarnda dediği gibi gazdır o bende 16+5 ama hala gazdan yana muzdaribim bi ara günlerce inmedi hiç karnm bnde senin gbi heralde büyüyo karnım dedim ama sonra yine indi
elas
Ayy bende kilo verdim ilk 3 ay bisey yiyemedim hala kilo alamiyorum :( gebelik sekeri oldugu icin sekerli beyaz urunelerden uzak duruyorm sanirim ondandr
Elif28
[bilinmeyen] öyle deme ya:)) ben 96 kiloyum herşeye iyi yönünden bak:))) beterin beteri var depresyona girilcek bisey yok yahu sakin ol canim:))
Filizismail
Elif28 kaç haftalık hamilesiniz ❤️
Nursen21
[bilinmeyen] 10 haftada nasıl insan kilo alırki
Valla ne diyelim eşin beğenmesi sıkıntı değil hamilesin ama yani kilo iyi birşey olmasada halilelimte dert edilecek bi durum değil bence üzme kendini ya başta alırsın yada sonda ben ortalarda aldım bütün kilolarımı şimdi dengeliyorum
Elif28
Filizismail 13 haftalık ama zaten kilolu biriydim:)) hamileligimden beri kilo almadım şükür:)) siz?
Gul33
15 haftalık hamileyim 2.5 kilo aldım toplam ama karnım baya büyümüş görünüyor. İnşallah denildiği gibi gazdandır. 😂
Filizismail
Elif28 😔😔bende 99 kiloyum 10 haftalığım ama sağlıksız olur diyorlar bebeğin çok üzülüyorum
Elif28
Filizismail aaaa saçmalamışlar ben çok araştırdım doktorumda sordum. Dikkat ettikten sonra hiç birseycik olmaz ..kaç yaşındasınız acaba? Bende 13 haftalık hamileyim:)))
Gamzeciks
[bilinmeyen] kac kilosun canim. Bende oyle oluyordu gazdan cok kilo almissin gibi hissediyorsun ama sonradan gidiyor yavas yavas. Bol su ic
Gamzeciks
[bilinmeyen] bende o civarim. Sabah tuvalete ciktiktan sonra bir tartil kac cikacak yaz buraya. Bence gazdir. Banada 80 olmusumdur fln gibi geliyordu tartilmadan once.
Elif28
[bilinmeyen] niye utanıyorsun ki sağlıklı olduktan sonra sorun yok.ben her zaman göğsümü gere gere söylerim bazen herkesten önce kendinle.barisik olmayı bilmelisin canim😁