sngl3875 Bures48 Rabbim gönlünün muradını versin inşallah canım üzülme vakti zamanı gelince olur çok kafaya takmamak gerekiyormuş onu anladım
Bures48 Amin canım seninde her şey gönlünce olur inşallah.Evet ama maalesef aklımdan çıkaramıyorum çok sabırsızım biran önce oldu mu olmadı mı bilmek istiyorum.Biraz kendimi törpülemem gerek biraz aklımdan çıkarsam olucak 😂
Yesillendik_ Bat 29 aşırı aşırı göğüs hassasiyeti ve arada olan bel ağrım var merak ediyorum test yapmadim hic😂
Ferman21 Benimde 3 haziran dayanamayip test yaptm silik cikti sabah kan vericem 3 gundur bulantidan uyuyamiyorum 🥺🥺
Beybyi sngl3875 ben bu güne kadar 9 test kullandım diyebilirim 10 lü test aldım 1 tane kaldı 1 ayda 9 tanesini meraktan kullandım hemen ama meğer adetten sonra gosteriyormus sonucu adetim 30 Mayıs’ta
Ferman21 sngl3875 verdim amaa sonuc halaa e nabiza dusmedi saat 8.45 te verdim saglik ocagi 4 bucugu bulyr dedi saat 5 e geliyor gerildm 😅
Sinemm68 Beybyi kan renginde mi kırmızı mı yoksa kahverengi ya da pembe mi leke şeklimfe mi yoksa ped dolduruyor mu
cebellato sngl3875 selam canım uygulamaya göre bat 30 ama ovitrelle göre bugün iğnenin 14.günü, hiçbir belirti yok :) aşılama oldum bu ay bakalım ne zaman kan testi versem acaba? İki gün önce erken gebelik testi negatif, 4 gün önce de iki damla leke geldi
sngl3875 Ferman21 yok daha düşmemiş e nabiza . Ben dayanamip erken gebelik testi yaptım negatif çıktı umudum kalmadı pek
Ferman21 sngl3875 canm hastanenin ana sayfadan baktm 0.02 amaa hastaneden aradilar tahlili 3 4 gun sonra tekrarlariyin die hic bisey anlamadim