sngl3875 Adete son 5. Dün dayanamayıp erken gebelik testi yaptım negatif çıktı.adet olacak gibi çok hafif bir ağrı oluyor kasıkta batma dışında bir belirtim yok sizde nedir durumlar kizlar .
cebellato sngl3875 selam canım uygulamaya göre bat 30 ama ovitrelle göre bugün iğnenin 14.günü, hiçbir belirti yok :) aşılama oldum bu ay bakalım ne zaman kan testi versem acaba? İki gün önce erken gebelik testi negatif, 4 gün önce de iki damla leke geldi
sngl3875 dilaraulusoy bu ay yumurtlama gününü değerlendirdik çok umutluydum nedense . Yumurtlamadan 4 gün sonra çok az peceteye gelecek şekilde bir lekelenme yaşadım 4 gün sürdü kahverengine dönüp kesildi .o yüzden biraz umutsuzum sağlık ocağına gittim oda ptesi sabah gel kan ver dedi
dilaraulusoy sngl3875 ya sağlık ocağında çok uzun sürüyo özele gidebilirsen daha iyi olur geçen verdim. Ben 3 günde çıktı nerdeyse. Hayırlısı ise olsun sizin için . Unutma rabbim bekletiyorsa güzelleştiriyordur. Onu size en doğru zamanda emanet eder.
Sevgi2023 sngl3875 ay benimde 5 mayis son adet tarihim sık tuvalete cikma ve ara ara aagrilariç oluyor test yapdim dayanamadim boyle cikti
Lolli Adete son 3 ama hiç bir belirtim yok. İki gün önce erken gebelik testi negatifti. Dün ovülasyon testim koyulaşmıştı. Bu sabah da normal kaset test yaptım negatif.
Bures48 Bat 28 benimde sol kasığımda sancı oluyor belimde biraz ağrı var regl ile benzer anlayamıyorum test için bir kaç gün geçmesini istiyorum ama merakta ediyorum ne yapmalıyım sizce?
Bures48 sngl3875 Evet aslında istiyorum ama korkuyorum da ya çıkmazsa geçen ay ilk denememizdi tam test yapacakken regl olmuştum. O yüzden en azından bir gün gecikme olsun diye düşündüm.
sngl3875 Bures48 benimde 30 u adet günüm yarın sabah kan vericem byle beklemekle olmuyor testlere verdiğim paranin hesabı yok 😊
sngl3875 Bures48 Rabbim gönlünün muradını versin inşallah canım üzülme vakti zamanı gelince olur çok kafaya takmamak gerekiyormuş onu anladım
Beybyi sngl3875 ben bu güne kadar 9 test kullandım diyebilirim 10 lü test aldım 1 tane kaldı 1 ayda 9 tanesini meraktan kullandım hemen ama meğer adetten sonra gosteriyormus sonucu adetim 30 Mayıs’ta