Arkmery Detaylı ultrason için Mehmet Boz a muayene olan memnun kalan var mı? Detaylı ultrason kaç dk sürüyor kendisi ilgili mi?
Ozoooo Arkmery ben gitmiştim normal muayeneden pek bir farkı yok çok memnun kalamadım onun gerine türkcana gitmenizi tavsiye ederim
Sumisali_ Arkmery abimin hanımı düzenli olarak kendisine gidiyor çok memnun ve ilgilendiğini söylüyor.Her muayenede detaylı gibi kontrol ettiğini söylüyor.Brn kendim ilk gebeliğim de Türkcan beye gitmiştim ve oda çok ilgiliydi.
Ella06 Ben kendisine 2 kere muayene oldum ama. Detaylı ultrasonu hakkında fikrim yok henüz o haftalara gelemedik
Ella06 aslan1905_ memnunmusumuz peki? Ben ilk gittiğimde gayet memnun kaldım ikinciye tekrar gittiğimizde biraz sert ve soğuktu belki o gün modu düşüktür bilmiyorum. Siz nasıl buldunuz ?
aslan1905_ Ella06 evet ben çok memnunum benim en çok etkileyen şey ilk gittiğim de telefon numarasını vermiş olmasaydı 🥹
Papatya-68 Merhaba bende Mehmet Boza gidiyorum aynen biraz soğuk pek ilgilenmiyor gibi geliyor banada
Ella06 Papatya-68 2 hafta sonra tekrar kontrolüm var. Yine aynı hissedersem Türkcan beye geçmeyi düşünüyorum. Sonuçta az bir para vermiyoruz
Ella06 aslan1905_ banada kartını vermişti. ama ne bilim bayramdan sonra tekrar gidince karar vereceğim