Tüylerim diken diken ağlıyorum 🥹
Balbebek012 evt uğraşmak istemiyorlar
Kaç saat bunun başında mı bekliycem diye düşünüyorlar
Böyle hikayeleri olayları anlatmayın lütfen içinizde kalsın buranın geneli hamile yakında doğum yapacak stres altında olan anneleri neden ekstra strese sokuyorsunuz çok yanlış bu yaptığınız
Esmeh evet canım ben üstelik adana da isim yapmış doktora gittim medikal park hastanesi ve bir ton para döktüm ona rağmen 2.doğum gece başladı doktordan bir ton azar yedim istediğim şekilde doğurtmadı ve bana hakaret etti doğum anında neye yanayım şimdi ben allah a havale ettim şimdi kalıcı hasar var ben de mecbur ameliyat olacağım yani önemli olan şu ki allah korkusu insana denk gelmek çok önemli
Balbebek012 ben kendimden biliyorum doktorumu çok araştırıp gittim hwrşeyi çok iyiydi ama normal doğum düşünme hemen deyince hatta sonlara doğru ısrar edince dedim tamam mantık bu ki ben o doktora gidene kadar 3 doktor gezdim
Balbebek012 gerçekten bi yanlışları yüzünden insanın hayatı kayıyor
Adabp ben de öyle yaptım ama işte
Normal yani adı üstünde özel bir durum yoksa normal doğurmak en doğalı
Balbebek012 yukarıda zaten yazmıştım doktordan doktora değişiyor özelde olsa devlette olsa araştırmadan gitmem herkese sorarım internette araştırırım hastane geçmişine bakarım ve ona göre yol izlerim benim 13 haftalıkken rahim ağzı açılması vardı Balıkesir özelde söylediler araştırma hastanesine git dikiş attır hemen dediler ama ben emin olamadım ve başka doktora gitmek istedim sonra Bursa doruk hastanesini araştırdım ve bir kaç kişi tavsiye etti gittim kontrol etti dikişlik bir durum yok korkutmuşlar seni ben sana iğne vericem bir ay kullan birde progrstan başlayalım doğuma kadar kontrol altına alalım dedi Şuan 30 haftalık oldum bir sıkıntı yaşamadım iyi ki de başka doktora gitmişim tek doktora bağlı kalmam özelde olsa devlette olsa bir sorun yaşadığım zaman hep ikinci bir doktora görünürüm baktın oda aynısını söylüyor o zaman kabul ediyorum bir sorun olduğunu yani amacım kimseyi korkutmak falan değil hastane kıyaslaması da yapmıyorum iyi olan özeller de var kötü olan özellerde aynı şekilde devlet hastanesi içinde geçerli önemli olan iyi bir doktor seçimi bence
Devlette doğum yaptım,bebeğim 20 gün küvözde kaldı ve hersey mükemmeldi…
Lütfen genelleme yapmayalım.Herkesin maddi durumu iyi değil,burada devlette doğum yapacak annelerimizi de düşünelim.
Kaderozy birde niye etkileniyorsun ki gözünü aç demişim iyi ol diye şöyle mi demişim bebekler ilk bir ayda sebepsiz ölğyor doktorlar bunu biliyor ama söylemiyor yada anne karnında sen bilinçli olsam bile bebeğe şöyle oluyor diye muhalefet edeceğim farklı olacağım diye konuşmak için konuşuyorsun
Pamuk arkadaşım devlette doğurdu devlet evimin hemen karşısında okadar memnundu ki ben ta 1 saatlik yola düştüm doktor bey uykusunda uyandı rahatsız oldu galiba paramla azarını kötü davranmasını yaşadım adı özel doktor iyi güya yani bir de çok araştırdık ilk doğum da gayet iyiydi ama 2.doğumda maffetti beni keşke herkes vicdan merhamet sahibi olup öyle işini yapsa
Balbebek012 Kesinlikle haklısın.Burada görüyorum devlet hastanelerine savaş açılmış durumda..
Özel hastanelerde bebeklerin çoğunu devletten para almak için küvözde yatirdiklarindan bihaber insanlarımız.
Maalesef herkesin parası yok ve herkes özele gidemez.Cok korkunç şeyler okudum empati gerekli biraz
Pamuk evet kesinlikle öyle devlet özel ayrımı bile olmasa keşke insanlar işini düzgün yapsa zaten sorun kalmayacak
Adabp çok sıkıntı yaşayan var özel devlet ayrımı yapmıyorum yanlış anlaşılmalar olmasın dediğim gibi gitmeden araştırın hastaneyi doktoru ve öyle yola devam edin bazen doktor iyi oluyor hastane ihmali ile karşılaşıyorsunuz bazen hastane şartları iyi oluyor ama doktor kötü çıkıyor o yüzden araştırın sorun soruşturun öyle gidin derim
Adabp ozel hastanelerde devletten para almak için yoğun bakıma yatırıyor çocukları çünkü yoğun bakımda yatan her bebek için devlet o hastaneye para ödüyor özel bile olsa bu böyle bu bütün hastaneler için geçerli malesef son yıllarda artan bir durum sadece devlette olan bişey değil yani Allah iyilerle karşılaştırsin
Balbebek012 Allah iyi insanlarla karşılaştırsın 🙏
Pamuk asıl özeller daha çok yapıyor bunu özel hastaneyede para ödüyor devlet yoğun bakım için. Saptırma haberler yine