Ayseses Kızlar naptınızzzz test yapan var mı bat 15 dün pembe bi leke geldi yarın sabah kan verecem bakalım hayırlısı beklemek çok zor zaman geçmiyor belirtileri olan var mı
fadimekkayaa Hemen fadimekkayaa hemen iki dakika içerisinde belli oldu bat 14 yani yarın memlekete gitmeden öğrenmek istiyorum bayramda ailelere sürpriz için
imcakir fadimekkayaa ama çok silik bu kadar erken söylenir mi bilemedim olmadı bayram sabahı tekrar yapın biraz daha zaman geçsin hem netleşir çizgi biraz daha
fadimekkayaa imcakir aslında çizgi o kadar net ki telefonumun kamerası çektikten sonra güzelleştiriyor resmi yok oluyor resimde çizgi Hastane çok yakındı gittim kan verdim ilk defa veriyorum daha heyecanlıyım bakalım hayırlısı inşallah 🥲
Eliffyamann fadimekkayaa son attığında gördüm ama gerçekte daha belli olur hadi hayırlısı olsun haber ver🤭
fadimekkayaa Eliffyamann iki saate çıkacakmış sonuç valla bu vakte kadar çok kez yaptım bu çizgiyi hiç görmemiştim görünce heyecan yaptım gittim hemenn gercekte çok iyi görünüyor çünkü
fadimekkayaa fadimekkayaa daha doktora tekrar gidemedim eşimi bekliyorum tekrar gitmek için bu sonuç pozitif dimiii 🥲🥲🥲
bilgedmr fadimekkayaa Ay çok sevindim canım inşallah güzelce yükselir değerin de güzel haberi verirsin ❤️
fadimekkayaa https://mutluresim.com/images/2024/06/13/zZg10P.jpg. Sonucuna bakabilir misiniz acillll bat yarın bu arada geç döllenme mi nasıl oluyor anlamadım ki !!!!
Salihazeynep fadimekkayaa daha çok yeni beta nın artışı önemli 2 günde bir kan verin 2 katı şeklinde artması lazım sağlıklı gebeliğiniz olsun inşallah
fadimekkayaa Belfam ya çok teşekkür ederim bugün o çizgiyi net gordugumde anladım zaten testin hassaslığı 10 Muş gittim hemen verdim 13 çıktı hâlâ şaka gibi geliuo ama korkmuyo da degilimmmm 🥲🥲🥲🥲