nurssmom fadimekkayaa ya o kadar korkuyorum ki 7 ay önce düşük yaptım bu zamana kadar bekledim olmadı. Bu yaptığım testler yaptığım gibi çıktı o kadar şaşırdım ki önceki hamileliğimde adet günümde böyle silik çıkmıştı çok şaşkınım
nurssmom fadimekkayaa sizinde daha var. Dediğim gibi benim ilk gebeliğimde adet günümde silik çıktı. Hatta predictor aldık eşimle geçıkmenin 2. Günü onda bile silik çıktı. Yumurtlama dönemiyle alakalı
fadimekkayaa nurssmom olabilir ya Allah’tan umut kesilmez insan ister istemez heves ediyor erkenden öğrenmeye ama bekleyeceğiz sabırla artık 🙏
nurssmom fadimekkayaa evet bende güvenemiyorum bu testlere mecbur beklicem inşşallah güzel haberlerle döneriz 🤲🏻
nurssmom pastella yaa aynı zamanlardayızzz Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahh çok erkenciyiz😂
Seyda5- bilgedmr ay harika bir uygulama o ben ateş ölçme aletini aldım her sabah dil altından ateş ölçerek ovülasyon takibi yapıyorum çok rahat ve konforlu diğer kitlere göre
bilgedmr Seyda5- Bende ateşimi takip etmek istiyorum ama ateş ölçer yok bi türlü de fırsat bulup alamadım. Alınca denemeyi çok istiyorum bakalım ateş ekleyince nasıl önerileri olacak 😁
Seyda5- bilgedmr trendyolda uygulamayla aplike edilen ateş ölçeği var Şuan 640 tl mi neydi direk ölçüyorsunuz uygulamada çıkıyor harika bir şey