Yaso2110 elmaelmaelma evet mesajları sakladım yarın arayıp öğreneceğim nerelere şikayet edebilirsem hepsine edeceğim parasını geçtim çocuğumun sadakası olsun ama böyle insanların yanına bırakmak istemiyorum beni avukatına verecekmiş ne gerekçeyle şikayetçi olacaklar bekliyorum
Yaso2110 MorKelebek54 evrt kargo ile 1000 tl yi de geçmişti hatta çocuğumn sadakası olsun ben yinede şikayetimi yapacağım peşini bırakmayacağım
Yaso2110 MorKelebek54 aynen öyle tabi hele bu süreçte hergün eksik alınacak şey çıkıyor umarım geri alabilirim deneyeceğim
anneolmak_icin yeni-annelik sayfayı tesadüf gördüm ürünleri çok güzel takımlar falan güvenilir mi alışveriş yapmak istiyorum da🥹🩵
yeni-annelik anneolmak_icin ben baya ürün aldım memnun kaldım gerçekten hepsi çok güzel ve kaliteli geldi
MorKelebek54 Yaso2110 oyle gercketen kuzum ben 26 gun oldu digum yapali sozde herseyim tamamdi dogumdan once ama cidden alincak sey cikiyo hep ya
Yaso2110 yeni-annelik güle güle kullanın :) benimki gördüğünüz gibi hata da kabul edilmiyor çöpe atacağım
yeni-annelik Yaso2110 bazı firmalar gerçekten böyle anlayışsızlar verilen paraya yazık ben başka bir yerde 10lu set yaptırıyorum gelmesini bekliyorum inşallah bir sorun yaşamam
Yaso2110 MorKelebek54 evet doğunca eminim daha çok çıkar her bebek farklı ihtiyaçlarıda değişiyor doğmadan hepimiz bilindik şeyleri alıyoruz sadece
Yaso2110 yeni-annelik ben kızımın hastane çıkışınıda müslin aldım babylone diye biryerden dün aynı makinede yıkandı tüm müslinler hepsi sağlam sadece isimli olan böyle umarım yaşamazsınız
yeni-annelik Yaso2110 ben hastane çıkışını normal tercih ettim battanniye önlük şapka falan küçük şeyleri müslin aldım umarım sorun olmaz
Gezence_Elif Jiletle veya tiftik makineniz varsa onunla temizleyin en olmadı. Kötü olmuş gerçekten, geçmiş olsun
Yaso2110 Gezence_Elif bende düşündüm ama tiftik değil ki bildiğiniz kumaş atmış uzun ipleri kestim ama kumaş ipleri çıkıp yürüdüğü için üzeri delik delik kaldı 😕