gula_09 555eeee67 inşaAllah sağ salamat körpənizi qucağınıza alarsınız🙏🏻 bizdə də oğlandı 2 gün qabaq kilosu 2.300 dedi həkim sizdə neçədi bəs?
Sabikhadji Qizlae kop olanda ne edirsiz? Espumizan kapsul atan var? Necedene atirsiz??? Bir ya iki?kapsul ilk hefteden kopum olur
Mediney Salam mən turkiyeden gelin gəldim burda yaşayiram 7 həftəlik hamileyem məndə Qəhvəyi axıntı oldu idrardan sonra qorxdum burda Sabah hansı xəstəxanaya getməliyəm? Açık olar bağlı olar bilmirem yardımcı olurmusunuz çox qorxuram
Sabikhadji Mediney saglam aile var xanim internetde yazin cixavag onlar 7/24 calışır onlara yazin. Wplarıda var saglamaıle az saytına gırın 12 hefteye kımı uzı 30 azndı orda 😊ınsAllah yaxshı olar
Zeyd_Mom_22 gula_09 ayy nə gözəll sağ salamat can🥹🫶🏻 qızım olacaq inshaAllah. ama durmur bir yerdə tez olmasa yaxşıdı🥹 sizdə oğlandı qız?
gula_09 Zeyd_Mom_22 bizdə oğlandı eyni sizin qız kimi bir yerdə durmaq bilmir😂 həkim uzidə tutammır əlinin altında oynayır qorxuram 38dən tez gelə🤣 mənə qalsa 38 həftədə gəlsə yaxşıdı
Zeyd_Mom_22 gula_09 cann mashaAllah🥹 əməliyyat olacam mən ona görə inshaAllah ayın 26-27 si olmalıdı görək. Əməliyyat olanda çox vaxt 38 də götürürlər
gula_09 Zeyd_Mom_22 maşaAllah gününüz olsun bizim bəbəşkalar durmur ha yerində😍🤣 Mən təbii doğum istəyirəm görək bu bəyzadə nə vaxt tərpənəcək kaaş elə məndə də 38 də gələ🥹
FAT13 Salm hamıya keysəriyyə əməliyyatı olan mamalar məsləhət verə bilərmi? Birdə ki dooplerə düşmək şərtdirmi?
gula_09 FAT13 doppler 20-23 həftə arası mütləqdi uşağın bütün orqanlarının inkişafını ətraflı şəkildə deyir
Sabikhadji FAT13 men olmşam rahat kecib menim kesrim bel agrisi falanda yaşaşmamşam indide 3il yarmdan sonra yenide. Hamile qalmşam ikincidede rahat olaram doplerde beli hekimler yollayir 27ci heftede falan getmişdim qiizmda deyesen
Sarina98 Sabikhadji ele gelib kececek ki hec xeberiniz olmayacaq. Mende 3 başlayır 6 ay nece kecdi bilmedim
555eeee67 gula_09 o nst mutləqdirmi göresen inan o qeder hereketlidir ki dehşet arada ele hiss edrem bu dq qarnimi deşb çxacaq😄
gula_09 555eeee67 sancılara və uşağın ürək döyüntülərinə baxılır ona görə mütləqdir😊 mənimki də elədi deyirəm dayan bala nolub sənə😂😂