Ozlem_Ada_08 Semakeles61 Dondurulmuş embriyo 5.gün ise 9.gün kanda çıkar 3.5 yaşındaki kızım 8.gün 2.gebeliğim 9.günde kan verdim Allah gönlünüze göre versin Kan testi verin Allah emeklerinizin karşılığını versin inşallah🙏
Semakeles61 Ozlem_Ada_08 amin çok teşekkür ederim evet çıkar ama kan gününü beklemek istedim çünkü iki günde bir kan veriyoruz ya daha küçük değer çıkarsa sürekli kan vermek durumunda kalmayayım diye biraz zaman geçsin
mrp2023 Semakeles61 dondurulmuş olduğu için bence hamilesin canım inşallah ☺️ dondurulmuşlarda ilaç etkisi olmadığından doğru sonuç veriyor idrar testleri
Sedef21 Semakeles61 hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende 7. Günde yapmıştım dayanamayıp silik çıkmıştı 9. Günde bu şekilde çıktı şuan 5+5 oldum🌸
Semakeles61 Basak ben ilk gün gayet relaxtım sonra ikinci gün içime bi kurt düştü sanki tutmayacak diye bi karamsarlık bürüdü beni 6. güne kadar hiç bir sancım ağrım belirtim hiç bişem yoktu adet ağrım bile yoktu tutmadı diyordum hep sonra 6 gün akşamı hafiften kasık ağrılarım oldu adet olacak gibi 8. Gün awoks marka erken gebelik testi yaptım çook silik çıktı çok umutlanamadım bugün 9. Günüm tekrar yaptım ikisi de daha belirgindi işte salı günü kan verecem inşallah
Sedef21 Basak evet Bursa oturuyorum Prof. Osman Develioğlunda tedavi oldum bu benim ikinci, ilkini 2020 de yaptırdım 2021 de oğlumu kucağıma aldım, bu ayın 4ünde dondurulmuş embriyolardan transfer oldum çok şükür Buda tuttu iki hafta sonra kalp atışını dinlemek için gideceğiz 🌸
Semakeles61 Çok teşekkür ederim herkese allah razı olsun rabbim mucizesini bekleyen herkese hayırlısıyla nasip etsin
kucukkadinn Sedef21 çok sevindim rabbim sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin🤲🏻 bende Bursa da oturuyorum ve bende Osman hocaya gidiyorum 23 mayısta transfer oldum sonucu bekliyorum dört gözle inşallah benimde ilk denemeden tutar🤲🏻😍
Cicek_ Sedef21 bende kendisine gitmeyi düşünüyorum, muayane ücretleri, tedavi ücretleri hakkında bilgi verir misiniz. Dondurma işlemi ücreti, tüpbebek tedavi ücretleri falan. Hayırlı olsun bu arada, Allah sağlıklı büyütmeyi nasip etsin
Hilal1407 Semakeles61 tebrik ederim canım bende 6.günü test yaptım pozitifi görünce 8.günü kan verdim yükselmesine bakmak için 10.gün tekrar kan verdim
Sedef21 kucukkadinn Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah ❤️ hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah 🌸