Uzunkirpik mrserdogan12_ kan verdiniz mi ?? Ben testte göremedim malesef umutlandırmak istemem. Ama tez zamanda rabbim kucağınızı doldursun güzel haberler alın inş
Melek1649 mrserdogan12_ var cnm sağlıkla kucağına almakta nasip olacak inşallah karnına dokun ve dualar et onu Allah’tan iste .salavat çek hep. Gelecek inşallah
Uzunkirpik mrserdogan12_ gönlünüze göre olsun inşallah 🙏🏻 aslında acillerde kan veriliyor 2 saate çıkıyor sonuç. Yada adetinize daha varsa ondan da böyle olur acele etmeyin
Dilosss05 mrserdogan12_ bence hamilesiniz çok yeni olduğu için tam kıpkırmızı çıkmamıştır bazen geç döllenme oluşuyor
Ayseeeegullll mrserdogan12_ bende gebeliği mi böyle öğrendim o kadar silikti ki inanamadım kan verdim beta hcg değerim 30 çıktı 2 gün sonra tekrar baktım 181 e yükselmiş
mrserdogan12_ Uzunkirpik evet evet eşimi gönderip acile gidicem onu bekliyorum 9 gibi o gidicek bende 9 buçuğa doğru çıkarım 11 gibide sonuç çıkar
Sadeceanne2 mrserdogan12_ Ah canım benim vardır bir hayır. Ondada İnşallah sonucunu bekliyorum ya buraya da haber ver bize de olur mu
lilyum_ mrserdogan12_ canım bende de öyle olmustu cok kafam karıştı sonra regl oldum. Gebelik yoktur diye düşünüyorum ama belki de test bozuktur. Elinde test varsa yarin tekrar yap bence
Uzgnsrt mrserdogan12_ bence varsa bile çok erken yani belki iki üç haftalik sabrımız varsa bekleyin kan vermek için ( ben bekleyemezdim o yüzden öyle dedim 😂)
mrserdogan12_ Uzgnsrt 0.200 çıktı sonuç negatif peki öyleyse neden testler pozitif çıkıyor bariz var bekledikçe de belirginleşti kafayı yicem artık ışıklı ışıksız her türlü gözüküyor ağlıcam yeter ya ve burdkai bazı kaba insanlarda da yoruldum moral vereceklerine kaba Saba saygısızca konuşuyolar
Uzgnsrt mrserdogan12_ sıkma canını canım benim böyle insanlar hep var bana da cok yapıyorlar herkes umursamaz bişey olmaz tavrında takinmak zorunda değil kimi kadınlar daha kırılgan ya da zor bir gün geçiriyor olabilir. Hamilelik yok ise de üzülme ben 6 yıl bekledim her ay test yaptım belki o testlere verdiğim parayla 6 yılda ev alırdım ☺️ ama şuan hamileyim her olay zamanının esiridir Allah’a dua et elbet bir gün sesini duyacaktır. Herşey gönlünce olsun 🥰
sacmalamakizim mrserdogan12_ Benımde mart ayında testim bariz pozitifti, hatta gecikmiştim de umutlanmıştım kanda negatif çıkmıştı, 1 ay sonra hamile kaldım şuan 8+5′im inşallah sizinde diğer ay pozitif olur, sıkmayın canınızı lütfen en güzelleri sizin olsun. 🌸