Cahide05 eğitim araştırma kadar iğrenç rezil bi hastane yok sanırım geçen hafta bana yapmadıkları kalmadı şu halde insanların daha da psikolojilerini bozuyorlar nst de sancım çıktı diye yoğun bakıma aldılar ben ne ağrı hissediyorum ne başka bişey ikiz gebelik benim 34. Haftadaydım sezeryan olacağım canı sıkılan geldi gitti alttan muayene yaptı daha kaç kişi ne kadar yapacaktı merak ettim yoğun bakıma aldılar etrafımda 6-7 kişi hepsi başıma bişeyler yapıyor biri serum takıyo biri kan alıyo biri bacaklarımı tutuyo biri alttan muayene etmeye çalışıyo biri iğne vurmak için başımda bekliyo biri oturmuş karşıma bilgilerimi soruyo ay daha ne yaptığını sayamadığım birkaç kişi daha ben zaten neye uğradığımı şaşırmışım korkudan sadece ağlıyorum birde gelmiş doktor bana bağırıyo yeter artık bi rahat dur diye 7 8 saat boyunca hiçbişeyden habersiz yatırdılar beni saatler sonra eşim ulaştı bana yanıma girdi doktorlar hastanede küvöz olmadığını falan anlattı öyle olunca eşimde sinirlendi küvöz yok saatlerdir neden haber verilmeden burada tutuluyoruz diye öylelikle çıkışımızı aldık hastaneden onlara kalsa 2 gün içinde doğuracaktım özele geçtim doktor bana daha doğum olmadığını vaktimizin olduğunu söyledi yarın gidip günümüzü onaylıycaz mesela