Nergislyssa Serifeeenida aşkm sunide verse kabul etcem çünkü gelmiyor benimki kanalda değil açılmam da yok rabbim hakkımızda hayırlısını nasip eylesin 🥺
Serifeeenida Nergislyssa yok yavrum yaa ben suniye ve sunili doğuma değil korkum eğer o sancıyı çekip somrası sezaryen olursa diye korkuyorum o yüzden beklemek istiyorum Çarşamba gelip geçsede
busraltin Nergislyssa gataya gidiyorsun dimi hangi doktora gidiyorsun ben genelde asistanlara denk geliyorum doğum sürecim nasıl olacak bilmiyorum asistanlar mı bakıyor o zaman da 🤔
Serifeeenida anneyim_ aynen o yüzden bekliycem rabbim bi yola koyacaktır inş ve vakti sasti gelince gelir bebeler
Nergislyssa Serifeeenida aşkm sen beklesen de kader de ne varsa o ben kendimi normal doğuma o kadar endekslemiştimmki anlatamam ama gelmezse suni ile de mecbur sezeryan nerdeyse 32-34. Haftadan beri doğum pozisyonunda ama inmiyor sıpa
Selma2412- Nergislyssa benim de doktorum harika bir insandı canım ama suyumun gelme ihtimaline karşı acilden giriş yapmıştım sızıntı vardı suyumda. Kendi doktorum izindeydi izini bitti pazartesi muayeneye gittim gelmedi kendısı çarşamba gelecekmiş dediler o günü bekledim yani kendısıne soracağım hocam doğum mu yakın şu şu sıkıntılarım var diye 40+3 oldum ve doktorumun izinden geldigi gün çarşamba günü doğum yaptım. Ebeler yaptırıyor bizim burda doktor olarak da nöbetçi olan giriyor doğuma işini şansa bırakma güzel araştır ben 9 cm le 2 gün sancının sonunda sezaryene alındım 🥺
Nergislyssa Selma2412- aşkım bende ondan korkuyorum işte şimdi sancı çekip açılmam olmazsa çünkü kanalda bile değil bebiş ve hiç açılmam yok ama devlet direk sezeryan yapmıyor sanırım önce suni veriyolarmış onun için mecbur çekcem gibi
meltemtugay Nergislyssa bende aynı şekilde 39+5 oldum tık yok pazartesi doktora gidecem bakalım ne dicek normal düşünüyorum göbeğim aşağı indi kanala düşmüş dedi doktor💙👣 hayırlısıyla sağ salim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim 💚
Nergislyssa meltemtugay ay ne güzel kuzum kanala indiyse doğum yakındır , ama benimki kanalda da değil açılmam da yok onun için haftamda geldi mecbur alırlar diye düşünüyorum suniyi de mecbur çekcem sanırım , amin kuzum hepimiz 🙏🏻
Selma2412- Nergislyssa evet ben ölüyordum 😭 sezaryene aldıklarında sancıdan kendımde degıldım resmen böğürüyordum artık acıdan 🥺
Serifeeenida Nergislyssa evet canım benimkide bayadır baş aşağı bi türlü kafayı yerleştirmedi baya bi zaman geçen sorduğumda yerleşmiş dedi ama bilmiyorum yavrum bu gece tüm gün rüyamda doğum yapan kadınlar gördüm sürekli bilinçaltım çoktan etkilenmiş
asell13 Nergislyssa hayırlısıyla kucağına al canım pazartesi artık normal veya sezeryan doğumunu başlatır bi şekilde günümüz aynıydı seninle allah yardımcın olsun
asell13 Nergislyssa mutlaka başlatır diye düşünüyorum. Ben 39+0 da yaptım iyiki de yaptım daha doğar doğmaz benim üzerime kakasını yaptı tırnakları içe bükülmüş parmağına yapışmıştı zamanı dolmuştu yani bebeğin
Nergislyssa Selma2412- nerde yaptın hangi hastane kuzum senin ? Bi kesik atamamışlar mı sana o kadar acı çektirdiler 2 gün ne
Selma2412- Nergislyssa Sakarya eğitim araştırma hastanesi 😭 kontrole nasıl gideceğim onu düşünüyorum ayaklarım gitmiyor travma oldu sıçrıyorum sürekli ıkı dk uyusam bile 🥺 alttan bi iğne yaptılar acılma olsun diye suni sancı mı bilmiyorum son 1 cm kalmıştı sonra bebek kanala tam giremedi dediler sezaryene aldılar ama bayılacaktım ben sancıdan artık
ZeynepDuru17 Nergislyssa bebeğim çok şükür çıktı kanka piskolojik olarak çöküşteyim ben sen nasılsın ben daha iyileşemedim ağrılarım oluyor illaki
Nergislyssa ZeynepDuru17 ben hiç iyi değilim kanka valla gelmiyor çünkü pazartesi günü de yatış vercek suni istemiyorum ama napcam bilmiyorum
ZeynepDuru17 Nergislyssa Allah’ıma çok şükür kanka elhamdülillah rabbim herkese nasip etsin inşallah 🤲❤️
Nergislyssa asell13 ay kuzum korkutma beni ya inşallah alır almazsa da söylesem alır mı ya artık kucağıma almak istiyorum